Въпреки всичко предпочитам трите джоба на джърсито, но там обема е доста ограничен

outfaced написа:понеже раница, която да те опази сух просто няма...
STAFF написа:outfaced написа:понеже раница, която да те опази сух просто няма...
Глупости.
EccentricMOTION написа:THEZOGGO написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Колко литра, и колко пари е туй чудо?
30 литра, цена 176 лв
Честито! Вътре си с 160лв. Вчера се разхождам аз из нашия квартал и ХОП-раница?! В първия момент - Dakine Apex. Като се спрях да погледна - китайска O'key. Захват за ФФейс, вътрешно джобче в което спокойно може да поставиш хидропак и най-интересното - дупка за слушалки през която провираш маркуча на хидратанта и си готов. Цената и беше 12лв. Сега се колебая - дали един Апекс или 10-15 бройки от тези?
STAFF написа:outfaced написа:понеже раница, която да те опази сух просто няма...
Глупости.
veskoz написа:... Deuter няма ама абсолютно нищо общо с Dakine....
codename47 написа:veskoz написа:... Deuter няма ама абсолютно нищо общо с Dakine....
а в какво се изразява това? Питам защото взех на Dakine(Апекс(26л)) но се чудя(както обикновено) как щеше да е с Trance Alpine(30л)!
_SoRa_ написа:И знам, че следващата раница, която ще си купя е Deuter Trance Alpine /30 или 25л/.
Sartor написа: ...
DenisMutlu написа:Някой може ли да ми линкне какво е туй чудо камелбак и колко пари ще ми струва една средно голяма раница с камелбек
DenisMutlu написа:Оу значи аз бъркам понятията, казаха ми че имало раници с дупчести найлонови ремъци с нещо като пластмаса извита по гръба и раницата не ти допира гърба (само в долния и горния край) изобщо и се получава нещо като въздушен отвор и не ти се изпотява гърба защото раницата не е залепнала а стои на 3-5 санта от гърба... Стрували 120-150+ лв
Долу-горе така ми го разказаха, съжалявам ако не съм успял да пресъздам идеята
Sartor написа: Утре идва по-голямото изпитание и пак ще пиша да кажа какво мисля за нея.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта