Избор на рамка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на рамка

Мнениеот mylss » Чет Фев 25, 2010 8:49 pm

Чуда се между Drag Climber 09 и Lb Projeckt.Ще карам на Витоша (нещо като АМ) и в Южния парк..Висок сам 180 см и тежа 67кг,ще се кара с 130мм вилка :agree:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
mylss

Рейтинг: 1166

Re: Избор на рамка

Мнениеот dragomir » Чет Фев 25, 2010 8:55 pm

земи тогаа climbera
Последна промяна dragomir на Чет Фев 25, 2010 9:38 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
dragomir

Рейтинг: 983

Мнениеот Fanatico » Чет Фев 25, 2010 9:03 pm

dragomir написа:Земи си climber :beer:

Кажи ми защо. И знаеш ли какво е LB Project въоще, а ?

По темата :
Тук има инфо за LBP. Всъщност мисля, че това е по-добрият избор, пък и за този стил ако ще взимаш клаймър трябва да е 16,5 размер, а и LB-то превъзходжда във всички отношения клаймъра. ;) Предполага се, че може би ще купуваш втора употреба, така че ако си намериш добро и подходящо LB, според мен няма да сгрешиш.

П.П. @Ozzie, кажи ми защо да си вземе клаймър ? Ако това имаш предвид.
Просто исках да разбера защо той предлага клаймър и дали знае какво е LB, че предлага драг-а ...
Единствените кофти характеристики на рамката в сравнение с клаймъра са, че понеже е CrMo - ръждясва :crap: и може би тежи малко повечко от драг-а.
Последна промяна Fanatico на Чет Фев 25, 2010 9:15 pm, променена общо 8 пъти
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот Ozzie » Чет Фев 25, 2010 9:06 pm

Fanatico написа:
dragomir написа:И знаеш ли какво е LB Project въоще, а ?

А ти знаеш ли? Или само повтаряш като папагал това което си видял, чул, прочел?

P.S. Може да питаш Тедо или Krismars (а може и двамата), те да ти кажат това- онова
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Фев 26, 2010 10:05 am

Ако си се насочил към Cr-Mo рамка - може да погледнеш и On one. Това което видях и чух от собственика и механик ще запазя за себе си, но рамката е истинска. 130мм вилка няма да се усети от подобна рамка.
ЛБ не съм виждал. Клаймбъра мисля, че ще ти е мъничък. Аз съм около 185см висок и коленете ми се удрят в зъбите на изкачване. Поправете ме ако греша.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот mylss » Вто Мар 02, 2010 4:35 pm

За да не пускам нова тема пиша тук.Climbera отпадна, но се чуда да ли да сменям мойта рамка(рам хт2) с Lb Project.Ще карам FR и леко спускане :agree:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
mylss

Рейтинг: 1166

Мнениеот ICEonFIRE » Вто Мар 16, 2010 9:26 pm

mylss написа:За да не пускам нова тема пиша тук.Climbera отпадна, но се чуда да ли да сменям мойта рамка(рам хт2) с Lb Project.Ще карам FR и леко спускане :agree:

Абе ти добре ли си?Връзка с главния мозък имаш ли?Първо пишеш в раздел за АМ и казваш,че ще караш АМ със 130мм вилка и във въпроса си включваш 2 колела които ги няма никакви във АМ стила,а сега ни пишеш,че ще караш леко спускане и фрийрайд :crazy: .В първата комбинация за АМ не се вписваха рамките,а сега за спускане не ти се вписва вилката със ход 130мм.Хайде първо си събери мислите къде и как ще караш,пък после ще ти даваме съвети какво да караш! :agree:
"If you are going through hell, keep going"-Winston Churchill
"Dancing: the vertical expression of a horizontal desire"-George Bernard Shaw
"Having sex is like playing bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand"-Woody Allen
Аватар
ICEonFIRE

Рейтинг: 1111

Мнениеот dom1n3r » Вто Мар 23, 2010 5:30 pm

Не и е тук мястото на тази тема . Climber и Lb Projeckt са рамки повече за SS и "специфичните стилове на каране : DJ,Street (слабо)" Леки изпълнения за дх и останалите тежки стилове.Дори Лб-то да е Кромо рамка не е подходяща за този раздел . Пък и не си струва да сменяш сегашната рамка :beer:
Човекът,който дели на нула и този,който може да удари циклоп между очите . :agree:
Аватар
dom1n3r

Рейтинг: 1126

Назад към All Mountain/Ендуро продукти