kvelikov написа:Към Денис:
Пишеш "магазин Устрем Варна" в Гуугъл и ще разбереш...
Колкото до карането, ето ти план:
1. Купуваш си т.н. велокомпютър (около 10 лв. в Практикер...).
2. Въртиш в Морската, докато без особено усилие почнеш да правиш 30-40 км със средна скорост 15км/ч
3. Спираш да говориш, че си "на опашката" и смело водиш във Великденското каране...
Успехи!
 то само до работа и обратно ми е 15км
 то само до работа и обратно ми е 15км 

Сега го модифицирам с разни аксесоари, останаха ми няколко неща да купя още и ще съм пълен комплект за всичко
 Сега го модифицирам с разни аксесоари, останаха ми няколко неща да купя още и ще съм пълен комплект за всичко 

Колеги хайде ако тия дни ще карате нещо като XC или подобно(важното е да е по черно) кажете(мойта тайфичка се разпадна и си търся нова)!
 Колеги хайде ако тия дни ще карате нещо като XC или подобно(важното е да е по черно) кажете(мойта тайфичка се разпадна и си търся нова)!   

Не го знам точния маршрут но пък ще го играя изследовател
 Не го знам точния маршрут но пък ще го играя изследовател  Ако някой иска да идва да казва и ще се уговорим да се срещнем някъде.
 Ако някой иска да идва да казва и ще се уговорим да се срещнем някъде.

DenisMutlu написа:Аз си мисля сряда или четвъртък сутринта да мръдна до Варненската Телевизионна КулаНе го знам точния маршрут но пък ще го играя изследовател
Ако някой иска да идва да казва и ще се уговорим да се срещнем някъде.
П.С.
След Картинга в пресечката е главно черен път

хаха
 хаха
 За утре го дават по-слънчево, ако има навитаци
 За утре го дават по-слънчево, ако има навитаци 

после на връщане може да си направим яко спускане
 после на връщане може да си направим яко спускане 

. За съжаление и аз съм на работа . Ако мислите да карате в неделя може да се присъединя , въпреки че   има оферта да карам шосеино с пичовет от Устрем , но нещо шосеиното не ми е присърце.
 . За съжаление и аз съм на работа . Ако мислите да карате в неделя може да се присъединя , въпреки че   има оферта да карам шосеино с пичовет от Устрем , но нещо шосеиното не ми е присърце.   

Да ходим на черно у балкана
 Да ходим на черно у балкана 

Снощи си писал малко след като станах от компютъра а сутринта тъгнахме раничко(към 8 и 30). Найстина предполагам в неделя повече хора ще са свободни дайте добре да с еорганизираме и да направим нещо ''голямо''!!!
 Снощи си писал малко след като станах от компютъра а сутринта тъгнахме раничко(към 8 и 30). Найстина предполагам в неделя повече хора ще са свободни дайте добре да с еорганизираме и да направим нещо ''голямо''!!! Мислим да ходим до Аладжата.
 Мислим да ходим до Аладжата.
DenisMutlu написа:Утре - Петък - в 10:00 на изхода на терапията - на който му се кара да идваМислим да ходим до Аладжата.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта