niki4040 написа:Нищо няма да и стане на рамката, но да копуваш Марзочи от 2008 и 2009 е малко рисковано по-добре един Домейнти си знаеш
niki4040 написа:Нищо няма да и стане на рамката, но да копуваш Марзочи от 2008 и 2009 е малко рисковано по-добре един Домейнти си знаеш
nedelcho написа:искам да попитам моита вилка има луфт и се клати има ли възможност при каране и при по остро завиване да се счупи вилката?
Andi_pr написа:Пич аз съм с climber и с Domain 318 180мм ход карам го до колкото мога и му няма нищо
microlab написа:Предлагам ти по-добър вариант, 1. може да си вземеш вилка с регулиране на хода (Лирик, Домейн), или 2.аз продавам един Лирик, но е заварен отдолу(тоест, имаше пукнатина и заварката не стана и затова направо се отряза долу тапата 1-2 мм(нищо), повечето хора казват, заварена ли е ... значи чао, но не е така, 1 цената ще е къде къде по-ниска, но ти си решаваш, тя не е готова още тъй като търся качествен заварчик..не става който и да е, та ако има нещо пиши ще се разберем
2009 лирик е.. вилката
)
Поздрави Мартин
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта