Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Filthy написа:Имам въпрос към по-запознатите.
Тази година правя 15, но след състезанието.Дали ще мога да участвам?![]()
Защото до колкото разбрах трябва да имаш навършени 15.
Имам въпрос към по-запознатите.
Тази година правя 15, но след състезанието.Дали ще мога да участвам?
z1gZag написа:Filthy написа:Имам въпрос към по-запознатите.
Тази година правя 15, но след състезанието.Дали ще мога да участвам?![]()
Защото до колкото разбрах трябва да имаш навършени 15.Имам въпрос към по-запознатите.
Тази година правя 15, но след състезанието.Дали ще мога да участвам?
Направиха цяло състезание за вас .. и то с 3 кръга ... немога да ви разбера къде се бутате на Сопот
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
hitar_potar написа:...но нали все пак трябва да почне отнякъде....
hitar_potar написа:аз пък не виждам проблем човек да си отиде в сопот и да си се учи да си кара там спускане 1-2-3 дни преди състезанието, също и на тренировките, а ако толкова не може да поддържа добро темпо, може да пропусне самото състезание. но нали все пак трябва да почне отнякъде.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:А със завишената такса ще има ли и нещо повече.. като например увеличено време за тренировки и прочие ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Niksancho96 написа:дали е проблем, че съм на 13 години
TeDo_BaPHa написа:Бе от 9 до 12 на обяд до колкото знам си е светло. Така или иначе ще е добре да излезе официална информация от организаторите относно трасето и неговата дължина
.
CrZ написа:hitar_potar написа:аз пък не виждам проблем човек да си отиде в сопот и да си се учи да си кара там спускане 1-2-3 дни преди състезанието, също и на тренировките, а ако толкова не може да поддържа добро темпо, може да пропусне самото състезание. но нали все пак трябва да почне отнякъде.
Ето точно в това е проблема. За това и тази година таксата за състезанието ще бъде доста по голяма за да се избегне момента с хората които отиват да покарат само за тренировките. Ако човек тепърва ще се учи да кара там по добре да го прави в несъстезателни дни.
EccentricMOTION написа:Има ли достатъчно спална база в Сопот? Хижи, вили, квартири, хотели - каква е практиката?
FREERIDE RIDER написа:40 лв ,абе вие луди ли сте ! Лично аз искам да се включа и в двете дисциплини ,но вие ще ме откжите да се запиша и на едната .
btw Оправихали сайта на shambala bike park ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта