kvv написа:лепило за резба loctite има в бриколаж и железариите
dom1n3r написа:Автора@ : Предгледай вътре касетат и виж да не си объркал нещо
Runaway написа:kvv написа:лепило за резба loctite има в бриколаж и железариитехм... това ще позволява ли следващо завиване и развиване, или ще "спече" во-веки??
tanec написа:Runaway написа:kvv написа:лепило за резба loctite има в бриколаж и железариитехм... това ще позволява ли следващо завиване и развиване, или ще "спече" во-веки??
Ще позволява. Води се "осигорително лепило против саморазвиване". Аз лично знам за 3 вида, които се различават по якостта, с която осигоряват съединението. Най-добре е средната!
tanec написа:Аз лично знам за 3 вида, които се различават по якостта, с която осигоряват съединението. Най-добре е средната!
veskoz написа:Звучи ми като износен квадрат. Ако си карал повечко време с хлабав болт, то неминуемо след време коничното скосение на оста заминава. Ако е така - само смяната на средно помага.
Snuupy написа:Хмм...често срещан проблем е това... поне при мен,когато сменях много части и тнт.Един от вариантите е,да го натегнеш много здраво (разбирасе без да скъсаш болта),при мен веднъж така се оправи и повече не ми е правило проблеми,но всичко е много относително.
sprinta написа:Не е много ама...
Runaway написа:kvv написа:лепило за резба loctite има в бриколаж и железариитехм... това ще позволява ли следващо завиване и развиване, или ще "спече" во-веки??
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта