ico 1 написа:@ daf4ov, на ученици от прогимназията (5-8 клас) просто им е рано да ми представят фалшиви извинителни бележки.![]()
Hello!
Unfortunately we were not able to deliver the package which was sent on the 16th of January in time
because the recipient’s address is incorrect.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
United Parcel Service of America.
The Win32/Oficla.H is often passed on or forwarded as a spam email. This email has an attachment file which is recognized as UPS_document_Nr28451.zip. Also this file has been tracked to be circulated as DHL_document_Nr63813.zip, Western_Union_documento_Nr7821.zip, DHL_document_Nr39153.zip, UPS_document_Nr46721.zip and DHL_document_Nr47813.zip. This malicious attachment file mimics the Microsoft Word's icon and is usually downloaded in the TEMP folder.
The Trojan: Win32/Oficla.H is known to infect the svchost.exe system process as well as make an entry in the Windows system registry. This make it almost impossible to be tracked and deleted by any anti-spyware or anti-virus. So for me the only solution seems to be to format and re-install Windows again. This will help you to delete the registry entry value made by the trojan. Also make sure to install a registry cleaner.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
mylss написа:Днес се сдобих с наклдки и вътрешна гума Maxxis 1,2 см дебела, защото ми писна от китайски боклуци
hitar_potar написа:и смисъла на тази тема е...???![]()
![]()
има си тема за новите вилки на рок шокс, защо, дявол да го вземе, не пишете в нея, а правите поредната тъпа безмислена тема? и какво точно очаквате да се пише тука?
ico 1 написа:Вот ис дис?CRAZY RIDER написа:Точка да припадат !![]()
за 22t знам, но за 2 зъба..те ще са някакви хищни тезиКурбели Truvativ 2 зъба
Fanatico написа:Ай сиктир, как ги изчислявате тия проценти (86%) на накладките бе .. o.O
ivo94dh написа:Аз съм много доволен от колегата WhiteBeasT много добър веломеханик е !
WhiteBeasT- Re: Marzocchi Marathon Race - сервизация написа:Само което знам за тази вилка е, че когато се сервезера и е готова за употреба, трябва отново да се напомпа.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:май наистина си пропуснал тази тема?
BurNiNg_IcE написа:Нещо почиствах компютъра, тааааа май съм изтрил драйвъра на саунд картата, някой няква идея от къде мога да намеря нещо подобно?![]()
BurNiNg_IcE написа:Нещо почиствах компютъра, тааааа май съм изтрил драйвъра на саунд картата
Alpina написа:Докато не каже каква му е картата или дъното - няма начин да се отговори...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта