Какво ви е мнението за BMX Haro F2

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какво ви е мнението за BMX Haro F2

Мнениеот teodorchy_sofia » Сря Мар 31, 2010 3:43 pm

Смятам да си взема споменатия бмх - Харо Ф2, обаче искам да се посъветвам с някой, който разбира..
Карал съм и е много тежко (говоря със пегове, 2 спирачки), но мисля, че ако махна някои ненужни работи ще стане малко по-лекичко. Какво ви е мнението като здравина, качество??

Ако темата е неправилно поставена се извинявам !
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Re: Какво ви е мнението за BMX Haro F2

Мнениеот emcho65 » Чет Апр 01, 2010 1:37 pm

emcho65

Рейтинг: 1200

Мнениеот dunconstreet » Чет Апр 01, 2010 6:19 pm

Haro не струват, много са тежки. За толкова левчета си търси нещо втора ръка. Ако искаш ново си избери някое от новите kheта :agree: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... ct_cat=326
dunconstreet

Рейтинг: 1209

Мнениеот teodorchy_sofia » Чет Апр 01, 2010 8:23 pm

dunconstreet написа:Haro не струват, много са тежки. За толкова левчета си търси нещо втора ръка. Ако искаш ново си избери някое от новите kheта :agree: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... ct_cat=326

Всъщност, изобщо не са лоши! Мерси за инфото. Те HARO наистина са тежки, но са здрави. Тези КНЕ по-здрави ли са, по-леки ли са? По-скоро питам за последния модел (този червения с розовата седалка и розовата капла )
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот dunconstreet » Пон Апр 05, 2010 6:35 pm

Haro наистина са много здрави. Ниският клас kheта им отстъпват в това отношение, но са доста по-леки :agree:
dunconstreet

Мнениеот Coeneh » Пон Апр 05, 2010 8:15 pm

Сега да изразя моето мнение с МНОГО впечатления : Така , да започна , че с цяла армия от ръце гласувам за харото ( аз карам харо ф1) , защото това коелело е неразрушимо , без почти да преувеличавам. Има 2 подсилки на челото и 1 отзад , рамката е уникално здрава. Двете рамки са 80% сходни ми казаха , когато си купувах колелото , с малки разлики. Зависи от къде поръчваш колелото - търси с курбели , които не са 1 пийс и малка плоча по възможност. Харото има удобен ъгъл и доста лесно го контролирам.Има още предимства като повече спици, тоест по - здрави шини , кормило , лапа ... абе всичко е с пъти по-здраво! КНЕ-то?- ами това меко казано "лайно" има хиляди недостатъци.Днес - ебати случката - с един приятел с кне цезар си караме на ндк - виражи , ала - бала и накрая решихме малко да дропваме по - големи неща. Дропваме , всичко точно и като сядаме почнах да оглеждам кне-то и видях , че е паднала малко боя , както и на много други места , обаче там беше някаква супер тънка ивичка и нещо почна да ме дразни и отидох и видях , че има цепка около 3.5 санта на горната тръба и 1 сантиметър под долната. Това е много отчайващо. 650 лева за колело , което в действителност е ебати лайното - няма смисъл. Гумите ? - няма такава подигравка с хората - пукаш през най - малките трънчета през които минеш(забравих да кажа , че на харо-то съм пукал гуми 3-4 пъти и то при някви гадни стъкла и на бордюри , още 1 качество на харото. На КНЕ-то шините си ебават мамата за минути , средното пука , болтове се късат , кормилото се криви ... абе.. никога няма повече да си и помисля за КНЕ-то. Айде , дано съм помогнал.
Аватар
Coeneh

Рейтинг: 1200

Мнениеот dunconstreet » Сря Апр 07, 2010 8:47 am

След това оплюване на khe съм сигурен, че ще избереш haro, но за мен те са 15-килограмови щайги.
dunconstreet

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Сря Апр 07, 2010 11:24 am

Coeneh написа:обаче там беше някаква супер тънка ивичка и нещо почна да ме дразни и отидох и видях , че има цепка около 3.5 санта на горната тръба и 1 сантиметър под долната.

Айде дай снимка на тая цепка ;)
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот CUTTER » Чет Апр 08, 2010 11:49 pm

Трябва да си болен да предпочетеш Харо пред КХЕ ...
Но най-доброто решение е нещо втора ръка ....
"Гумите ? - няма такава подигравка с хората - пукаш през най - малките трънчета през които минеш(забравих да кажа , че на харо-то съм пукал гуми 3-4 пъти и то при някви гадни стъкла и на бордюри ," - а на това се смях дълго време хахаха !
ьаьа
CUTTER

Рейтинг: 1198

Мнениеот dunconstreet » Пет Апр 09, 2010 8:50 am

Гумите KHE, тези с телта, наистина са кашони (слагат ги на повечето KHEта), но не вярвам гумите haro да са по-читави.
dunconstreet

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Пет Апр 09, 2010 11:12 am

Темата не е "Гуми с какъв BMX да си купя" :rofl: KHE-то вземай :agree: :)
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X