от Coeneh » Пон Апр 05, 2010 8:15 pm
Сега да изразя моето мнение с МНОГО впечатления : Така , да започна , че с цяла армия от ръце гласувам за харото ( аз карам харо ф1) , защото това коелело е неразрушимо , без почти да преувеличавам. Има 2 подсилки на челото и 1 отзад , рамката е уникално здрава. Двете рамки са 80% сходни ми казаха , когато си купувах колелото , с малки разлики. Зависи от къде поръчваш колелото - търси с курбели , които не са 1 пийс и малка плоча по възможност. Харото има удобен ъгъл и доста лесно го контролирам.Има още предимства като повече спици, тоест по - здрави шини , кормило , лапа ... абе всичко е с пъти по-здраво! КНЕ-то?- ами това меко казано "лайно" има хиляди недостатъци.Днес - ебати случката - с един приятел с кне цезар си караме на ндк - виражи , ала - бала и накрая решихме малко да дропваме по - големи неща. Дропваме , всичко точно и като сядаме почнах да оглеждам кне-то и видях , че е паднала малко боя , както и на много други места , обаче там беше някаква супер тънка ивичка и нещо почна да ме дразни и отидох и видях , че има цепка около 3.5 санта на горната тръба и 1 сантиметър под долната. Това е много отчайващо. 650 лева за колело , което в действителност е ебати лайното - няма смисъл. Гумите ? - няма такава подигравка с хората - пукаш през най - малките трънчета през които минеш(забравих да кажа , че на харо-то съм пукал гуми 3-4 пъти и то при някви гадни стъкла и на бордюри , още 1 качество на харото. На КНЕ-то шините си ебават мамата за минути , средното пука , болтове се късат , кормилото се криви ... абе.. никога няма повече да си и помисля за КНЕ-то. Айде , дано съм помогнал.