Ски пазар в Габрово

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Ски пазар в Габрово

Мнениеот Quasar » Сря Апр 07, 2010 10:02 am

Здравейте, темата е предимно за габровци ама някой ако знае да каже. Та търся си ски, обаче точно едни определени Dynafit ST4.0 а автомати TLT Speed ST, макар че автоматите може да са какви да е просто да са за дайнафитската система. Ходих вече в София и на пазара до стадион Васил Левски ме гледат етъй :bigeyes: като кажа Dynafit.
Ще се радвам да ми кажете къде и кога се прави тоя пазар че и телефони на вносители и търговци на ски (от цяла България приемам), също така и ако имате познати които продават такива ски.
Благодаря
PS не съм сигурен дали е за тои раздел, само че тук ми се стори най логично да е темата.
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Re: Ски пазар в Габрово

Мнениеот lastborn » Сря Апр 07, 2010 11:27 am

ако не си забелязал тук не е скиорски форум ...
Аватар
lastborn

Рейтинг: 1169

Мнениеот STAFF » Сря Апр 07, 2010 11:42 am

Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
STAFF

Рейтинг: 1675

Мнениеот Quasar » Сря Апр 07, 2010 1:29 pm

Съжалявам моя грешка, че не съм се уточнил
Идеята беше че ми казаха че правили пазар за ски и бордове в Габрово някъде си и затова търся информация къде го правят тоя пазар и кога или поне телефон на някой от търговците. Аз нови ски знам къде има само че 1000 пари за нещо което ще дам на държавата хич не ми се дават
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Мнениеот lastborn » Сря Апр 07, 2010 4:07 pm

и бордове викаш, а ? хмм интересно как не го знам това място, ако въобще съществува :) единственото място на което съм виждал ски/бордове е в едно магазинче за дрехи на килограм, но там сам може да се сетиш какво ще им е качеството, още повече че шанса да намериш това което търсиш е нулев ...
Аватар
lastborn

Рейтинг: 1169

Назад към Други