Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Искам да напрая няква сериозна простотия (да не е само един или два цвята) с колелото си, но още не съм решил какво и как да направя... И все пак най-важното от всичко е, ако боядисам рамката със спрей за графити (след като махна старата боя, естествено) ще хване ли според вас?
всичко може да се направи.. стага да ти стига акъла как,това за грунда,.. не искам да казвам че са глупости и да излезе че се заяждам ама... тя рамката в момента нали е боядисана? това е една нелоша основа .. по-скоро наблегни на лака наистина.. ама ако ти е добре боята и е добре направено всичко ще е ОК и без лак
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Ще хване , но аз лично предпочитам прахово боядисване .. хем излиза по-евтино от спрея , хем по-качествено . Последния път когато бях с един приятел , за да си боядиса рамката даде около 5 лева . Там е много по-добре понеже след като се боядиса рамката се изпича или незнам точно как да го кажа на определени градуси колкото да не се скапе и след това става муцкааа
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител