Holz написа:Deadmau5 написа:А парапланеризъм - изпълнение на полет в сложни условия, въртене на термики, кацане върху лед !?
Да фанат да напраат 100 състезания в един ден !!
Това не го решаваш ти !!! Освен това състезанието по сноуборд ще се провежда по пътя за джипките - от междинна станция до роуд гапа,не виждам какво ти пречи![]()
Състезанията по парапланеризъм са лятото.
CRAZY RIDER написа:Леле какви шаранчета има в тоя форум
CRAZY RIDER написа:Леле какви шаранчета има в тоя форум
boyanski написа:CRAZY RIDER написа:Леле какви шаранчета има в тоя форум
Идеята е ммного добра,аз бих дал и 3-пъти по толкова($) .Сопот е страхотно място за каране .А на тъмно
EccentricMOTION написа:Има ли българи с лиценз от UCI или всички ще са в Open class?
dimbelcheff написа:За таксата и програмата добре а за трасето някаква информация има ли?Същтото ли остава или ще има промени по него.
V.Rossi написа:Декларацията за лица под 18 години трябва да бъде подписана пред нотариус ли?
EccentricMOTION написа:ПП.Не получих отговор дали има регистрирани БГ участници в UCI?
EccentricMOTION написа:Споменахте застраховка. Изисква ли се застраховка и от какъв тип - планинска, 'злополука', има ли критерии за минималната застрахователна сума? Благодаря Ви.
EccentricMOTION написа:ПП.Не получих отговор дали има регистрирани БГ участници в UCI?
boian написа:EccentricMOTION написа:Споменахте застраховка. Изисква ли се застраховка и от какъв тип - планинска, 'злополука', има ли критерии за минималната застрахователна сума? Благодаря Ви.
За застаховката не знам дали е задължителна ама по добре да ги има и двете злополука и планинска прави Поздрави Боян
dimitariv1 написа:При регистрацията си се обърках и вместо 4X съм отбелязал DH. Можете ли да ми кажете как мога да си променя данните в регистрацията?
dEcLiNe написа:Декларация има ли откъде да изтегля?По-горе пише, че миналата година е имало, но сега не откривам.
CrZ написа:Регистрирай се отново просто този път за 4х. Това, че ти стои името и в ДХ не виждам какво пречи.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта