EccentricMOTION написа:Падни ми ти, Иво пред голЕмата предна гума да видиш колко е кило и половина гума...
Ой, ОЙ!
HepBeH_XaMcTep написа:Е тука вече се кълна, че не е монтаж!!!
Сериозно!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iXDO56NjD3c
Fanatico написа:- Тате, купи ми вилка.
- Имаш си сега, за какво ти е друга.
Antares написа:Боже... като чета тук и позвам да се чудя искам ли деца
Daniel Panev написа:Който вечеря ракия...
encore написа:ATA е система за въздушно регулиране на хода на вилката..Знам и за другите системи, но за АМ тази ще му е най-полезна ...
Fanatico написа:encore написа:ATA е система за въздушно регулиране на хода на вилката..Знам и за другите системи, но за АМ тази ще му е най-полезна ...
Kато се прецака патрона на ATA-та, вилката става с минималния ход.Затова ми стана интересно, че си такъв почитател на дадената система.
драг бегемонд и дума да не става - големи боклуци са
Шамбала е Любов.
Шамбала е Свобода.
Шамбала не е пътят към Свободата.
Шамбала Е Свобода!
Шамбала включена!
Antares написа:Искам, ама много, много държа, да отбележите факта, че до момента успешно се сдържам и не съм наспамил ето тази тема. А не е като да няма какво да наръся. Особено и след включването на Мира
did написа:Отварям аз форума и гледам - нова тема савтор cvb и последно мнение на EccentricMOTION. Беше ме страх да я отворя
... Каплите са на 85% прави ...
did написа:Значи 85% от каплите са прави, а криви са само някакви си 15%??? Че това са прави капли, погледнато статистически
EccentricMOTION написа:Ако го тълкуваме така - каплите са криви общо 15%, т.е. всяка от тях е крива по 7.5%.
EccentricMOTION написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта