radi123 написа:Заедно с това искам да обърна внимание на статията "На две големи със..." публикувана в мтб-бг. Силно съм възмутен, че подобно нещо може да бъде публикувано.
did написа:Колкото до етиката, тя не се изгражда с гледане на клипчета в интернет, а с каране в компании, които дават личен пример. Пущането на подобни форумни теми не помага.
did написа:Пущането на подобни форумни теми не помага.
X_NRG написа:... Статията е забавна и на всички освен на теб им харесва. ...
radi123 написа:Заедно с това искам да обърна внимание на статията "На две големи със..." публикувана в мтб-бг. Силно съм възмутен, че подобно нещо може да бъде публикувано.
Ще се радвам да разбера дали има и други хора като мен, които мислят че МТБ е хубав и интелигентен спорт, и ще ни трябват много грижи за да го опазим такъв.
Очаквам коментари!
Радо
Имено! Никои не е длъжен да ги познава, за да може да прочете статията. Щото ти на твоите години и с твоите познания може да се сещаш за какво иде реч, ама 13-15 годишните, които от вчера са решили да са занимават с този спорт и за които този портал е основен източник на знание, може да възприемат подобна имитация на поведение като житейска пътеводна истина.did написа:Възмущението е породено от непознаването на репортерката и интервюирания. Често в интернет-писания става така - не може да се улови тънкия саркастичен и двусмислен тон на някои от репликите и хората реагират първосигнално.
NovemberCharlie написа:може да възприемат подобна имитация на поведение като житейска пътеводна истина.did написа:Възмущението е породено от непознаването на репортерката и интервюирания. Често в интернет-писания става така - не може да се улови тънкия саркастичен и двусмислен тон на някои от репликите и хората реагират първосигнално.
NovemberCharlie написа:13-15 годишните, които от вчера са решили да са занимават с този спорт и за които този портал е основен източник на знание, може да възприемат подобна имитация на поведение като житейска пътеводна истина.
Crimson написа:Шъ ма прощаваш, ама това ще е по вина на родителя!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
SpoileR написа:
Който не ме разбира какво имам предвид, да гледа "Demolition man"![]()
Daniel Panev написа::offtopic: Абе защо забелязвам една "интересна" тенденция напоследък: който няма деца дава най-много акъл как да се отглеждат?
Daniel Panev написа:Абе защо забелязвам една "интересна" тенденция напоследък: който няма деца дава най-много акъл как да се отглеждат?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 367 госта