[quote="circle"]
здравеите време е за ставане следобяда свършва
искам да питам колко от вас ходят на разните места и клубове за по 1-2-3 бири с колелото си и смеят ли да го заключват по разните места . Снощи имаше 2 момичета които бяха дошли с колела в *апартамента*
на ул Самоил , аз не бих си оставил колелото там защото не познавам хората и мисля че няма да е сигурно но си имам места в които знам че не е проблем и спокоино мога да си заключа колелото и да се поотпусна

чудя се има ли хора от форума които да си купонясват с bika и каде го правят ?
[/quote]
ми аз открай време си излизам с байка. зарибих се преди четири или пет години в Будапеща - там това си е практика.
точно на този "апартамент" на "Самуил" си ходя с твърдака, заключвам го под фотолампата, само дето последния път някой решил да се помайтапи като ми обърне седалката наобратно, обаче (винаги има едно обаче) като врътнал седалката и на cateye-чето му счупил захващащата пластинка
така че с едно наум и го оставяй само на места, в които си сигурен, като винаги го заключвай.
а иначе "стария апартамент" си има собствен велопаркинг, който се заключва (подозирам, че е и заради мен:^:)
ако колелото ти е скъпо - не излизай с него - аз лично препоръчвам ползването на още едно колело колкото за превоз по асфалт.