niakoi05 написа:gengaro написа:можах да огледам само единия беше с Apolon и оранжево джърси.
Аз бях това...защо не си се обадил?...
А Glory нямахме...може би се бъркаш с Canyon-а на Крис с Revelation....
gengaro написа:Неделя на чешмата на панчарево точно където почва пътеката на горе видях ''REACTOR'' и някакви други пичове можах да огледам само единия беше с Apolon и оранжево джърси. И мисля,че някакъф с Glory от пред с Domain.
Reactor написа:gengaro написа:Неделя на чешмата на панчарево точно където почва пътеката на горе видях ''REACTOR'' и някакви други пичове можах да огледам само единия беше с Apolon и оранжево джърси. И мисля,че някакъф с Glory от пред с Domain.
Що не се обади![]()
![]()
gengaro написа:Reactor написа:По темата Видях Благо и едно друго момче на Мак Доналдс в Младост с бял ram dhx нагъваха пържени картовки.
BurNiNg_IcE написа:Днес Спойлера на Орлов мост към 11 газеше бордюри, а и на кърпата на главата му пишеше "Велобудала". Не извиках, че плюсках кренвиршка...![]()
После към 11:20 Capoeira буташе Norco - то излизайки от подлеза на СУ.
BurNiNg_IcE написа:gengaro написа:Reactor написа:По темата Видях Благо и едно друго момче на Мак Доналдс в Младост с бял ram dhx нагъваха пържени картовки.
Tи навсякъде ли си?
-azsa-bachinito написа:Видях инопланетянина в Борисовата да цъка.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Първо един фен с червен Specialized (ХС май) - спускаше в Бояна по Беловодския път, махнахме си - Ако драсваш тук, аз бях със син Рам ХС. После, покрай стадион "Васил Левски" ни задмина още един червен Specialized, ама въпросния дзвер май беше нещо като FREERIDE или АМ
- не знам.
boriss13 написа:11:30, Бул. А.Малинов-пич със сив РАМ АМ, синя каска и фотосоларни цаси се набираше посока околоМръсното...![]()
gengaro написа:boriss13 написа:11:30, Бул. А.Малинов-пич със сив РАМ АМ, синя каска и фотосоларни цаси се набираше посока околоМръсното...![]()
с двукорона вилка ли беше ??
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта