Такой пилот уже зарегистрирован No valid competitor data defined.
Пробвано е от 2-3 места с различни доставчици, различни браузери, и различна дата (1992 и 1993) и резултата е един и същ!
Такой пилот уже зарегистрирован No valid competitor data defined.
airborneone написа:boian написа:EccentricMOTION написа:Споменахте застраховка. Изисква ли се застраховка и от какъв тип - планинска, 'злополука', има ли критерии за минималната застрахователна сума? Благодаря Ви.
За застаховката не знам дали е задължителна ама по добре да ги има и двете злополука и планинска прави Поздрави Боян
Планинската НЕ важи по време на състезание.
Хубаво е да я има и аз лично от 4 години си я подновявам.
Организаторите са ЗАДЪЛЖЕНИ да направят такава за състезанието.
freerider написа:2009 DH Track video - http://vimeo.com/4545556
2010 DH race will start arround 3 minutes into the video.
Това ли е последното решение ?
C_Mo написа:airborneone написа:boian написа:EccentricMOTION написа:Споменахте застраховка. Изисква ли се застраховка и от какъв тип - планинска, 'злополука', има ли критерии за минималната застрахователна сума? Благодаря Ви.
За застаховката не знам дали е задължителна ама по добре да ги има и двете злополука и планинска прави Поздрави Боян
Планинската НЕ важи по време на състезание.
Хубаво е да я има и аз лично от 4 години си я подновявам.
Организаторите са ЗАДЪЛЖЕНИ да направят такава за състезанието.
Понеже ми стана интересно... от кого са задължени?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Migel написа:Имам един въпрос.Задавам го,защото чувам само различни мнения по въпроса.
Въпросът ми е: Роден съм на 29.10.1995г.
Ще мога ли да участвам без проблеми в Open Class-a?
Cheers!
Migel написа:Имам един въпрос.Задавам го,защото чувам само различни мнения по въпроса.
Въпросът ми е: Роден съм на 29.10.1995г.
Ще мога ли да участвам без проблеми в Open Class-a?
Cheers!
Възрастта се определя към 31.12.2010 г.
biker-kj написа:Имам проблем с регистрацията ,след попълването на всичко необходимо ми изписва ,че регистрацията му е успешна ,а от долу : Такой пилот уже зарегистрирован No valid competitor data defined.
Не намирам и името си в списъка!
RAM-FR написа:biker-kj написа:Имам проблем с регистрацията ,след попълването на всичко необходимо ми изписва ,че регистрацията му е успешна ,а от долу : Такой пилот уже зарегистрирован No valid competitor data defined.
Не намирам и името си в списъка!
И аз имам същия проблем
tanec написа:Има проблем с формата за регистрация. При опит да бъде регистриран състезател изкарва следното съобщение:Такой пилот уже зарегистрирован No valid competitor data defined.
Пробвано е от 2-3 места с различни доставчици, различни браузери, и различна дата (1992 и 1993) и резултата е един и същ!
did написа:Не мрънкайте тука, ами звънете на Десенцето.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта