sansan написа:Ми малко е ръждясач че то намерих ма тука знам че повечето ползват и които иска да се обади на 088 лапй ми и ще говориме, цената та щеше да 1 свирка ма тука сте мангали и ме е гнус за тва е без пари само за вас безплатен подарък за нощната ви смяна!!!
по- добре в ГепиAntares написа:Чудя се след като обядвам с наличната информация дали да не направя една регистрация в elmaz.com от типа "М търси М"
Antares написа:За беззъбото - може и да се уреди. Знаем го къде учи, с IP-то му лесно може да се намери достатъчно информация, за да се сдобием с огърлица от човешки кътници. Чувал съм, че в Папуа - Нова Гвинея можеш да вземеш много кожи за една такава :]
Чудя се след като обядвам с наличната информация дали да не направя една регистрация в elmaz.com от типа "М търси М"
boriss13 написа:Не съм подстрекател, ама не можеш...![]()
![]()
hitar_potter написа:Не, че съм подстрекател, ама НЕ СМЕЕШ
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:...
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
hitar_potter написа:Мисля, че е добра идея да го превържеш с ластичен бинт, за да не го травмираш без да искаш случайно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта