sprinta написа:Иии искам да поясня, че скоковете нама да са мн големи, а под DH нямам предвид да се спускам от някоя планина, а от някоя пътечка в някой баир!
Snuupy написа:аз съм скачал скокове с Драг Хакер през далечната 2007ма с вилка М5000 и рамката нищо и нямаше в последствие я усуках от трикове и тнт,но Онтарио Про е много класи на Хакера,такаче Онтариото става!
Snuupy написа:Как ще е НЕ , като е ДА колелото си е перфектно за леки скокове и спускания,аз съм скачал скокове с Драг Хакер през далечната 2007ма с вилка М5000 и рамката нищо и нямаше в последствие я усуках от трикове и тнт,но Онтарио Про е много класи на Хакера,такаче Онтариото става!
Snuupy написа:Но какво му се вика на пътечка от 500м,която има виражи и скокове?
Snuupy написа:Ти си хейтър просто, мислиш си за Сам ХилВажното е какво ти прави кеф, а не да се спускам по бруталните каманяци и йес са съм **си DH-ра ама в същото време ми е супер тъпо, всеки си кара както намери за добре
Snuupy написа:мислиш си за Сам Хил![]()
veskoz написа:ОК
sprinta написа:въпроса ми е дали онтарио про става за ЛЕКИ скокове и DH?
valio33 написа:Абе я спрете да пишете глупости бе!!! Вие на Гамблери ли сте се научили да карате?? Естествено , че става за начало и за придобиване на основни умения , даже е препоръчително да започнеш с твърдак.Само гледай да няма някакви твърде екстремни неща , за да не се счупи колелото , заедно с теб!
valio33 написа: вие не можете ли да схванете , че човекът просто иска да направи първите си стъпки в спускането.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта