да е весело и не толкова мокро

Аз съм на работа

sos написа:утре нали ще има семинар да се сберем на по бира ??
VICTOR90 написа:аз да питам какъв е този семинар![]()
hrissim написа:VICTOR90 написа:аз да питам какъв е този семинар![]()
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=69286
sos написа:Някои иска ли да го бия утре на тенисКраси страхотни стихове да вземем да спонсорираме стихосбирка
С заглавие "Веселия педалист"
![]()
![]()
Малко с закъснение се сетих, утре нали ще има семинар да се сберем на по бира ??
sos написа:Това съобщение го пускам от името на :Краси,Боби,Крис,СашоТака предложението е утре в 11.45ч на Билата в Младост,маршрута е Панчарево.Чакаме до 12.00ч
Е тва е
Които иска е добре дошъл
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Може ли да дадете точния адрес на магазина? И има ли някой от района на кв.Борово, евентуално да се съберем и да тръгнем заедно?
ivan_radev1 написа:nofear921 написа:Може ли да дадете точния адрес на магазина? И има ли някой от района на кв.Борово, евентуално да се съберем и да тръгнем заедно?
На ъгъла на Андреай Ляпчев и Александър Малинов.
Аз съм от раойна на Борово. ако искаш да се чакаме в 11 на Била на бул. България?
kvelikov написа:Шантав и много готин ден!
След като от Била тръгнаха поне 20-25 човека и толкова стигнаха до "стената", започна роенето...![]()
Няколко орди полазиха планината-закрилница и със сигурност са се изкефили!
Нашата фракция от 6 човека след мноооо арно катерене се добра до билото, недостроеното поделение и чешмата
със странно име.
И оттам - надолу!
Спускане - мечта!
Имаше и калчица, но се ядваше...
Благодарско за приятната компания и хубавия ден!
Reactor написа:Надявам се тяхната група да e успяла да изпълни мисията - Посещение на Семинара!
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта