pocket-rocket написа:@codename47,
след като си поръчал от UK, искам да питам, отговаря ли си номерацията на това, което ти носиш. Имаше ли при тебе проблем с това?
ами май са точни, аз си поръчах 47(по-големи нямаше)

pocket-rocket написа:@codename47,
след като си поръчал от UK, искам да питам, отговаря ли си номерацията на това, което ти носиш. Имаше ли при тебе проблем с това?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
sailman написа:Пешо, какви ги искаш - ниски или високи? Щото бая варианти могат да се измислят.
Ако искаш ниски тези ми изглеждат читави.
Ако държиш непременно да са от "колояздачна" марка те тука има бая...
Пък ако ги искаш високи (разбирай тип туристически) огледай се в магазините за екипировка. Вервам можеш да си намериш линковете![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Въпреки че съм фен на марката Head (по-точно на ските им), на обувките им вече хич не вярвам. Взех на приятелката ми дамския вариант на тоя модел в края на лятото. За 3-4 еднодневно прехода се отвори една цепка в петата и почна да смуче вода. Преди седмица ги отворих през стелката за да ги лепя и какво да видя - подметката 90% е куха на едни мижави кутийки. Дебелината на гумения слой на грипа е не повече от 3-4 мм. Наложи се да напълня няколко кухини с лепило. А имам олекотен Саломон на 5 години(нещо като тези на Вено) и е страшно здрав, само дето цените последно време им скочиха на тая марка.sailman написа:Ако искаш ниски тези ми изглеждат читави.
evilzet написа:Много им е плитък грайфера на тази модели, ако е нещо ронливо, няма да има сцепление.
cladonian написа:Поне за мен огромен минус за 5.10 е отвратителния дизаин, но гумата която използват е доста добра. Freeridera изглежда доста добре и като дизаин и цената му е приемлива 150лв.
Daniel Panev написа:Препоръчайте ми хубави обувки за тякива автомати, като условието е задължитебно да могат да се пробват някъде в София...
disbelief написа:Благодаря!
А това, че са по-високи трябва ли да ме притеснява?
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта