Резервни части - Spare parts

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Резервни части - Spare parts

Мнениеот bio » Пон Апр 19, 2010 2:16 pm

Позволих си да открия една нова тема за резервни части ... (ако модераторите преценят, че не и е мястото тук ... да я преместят в друг раздел). Нека тук да обменяме опит и информация .. за липсата или наличието на резервни части и цели китове.
Но да споделя собствените си мъки:
1. имам много хубавичка помпичка SKS 4-5 годинки си я ползвам и гуменото уплътненийце, което захваща вентила свърши курса. Искам да си закупя .. но не намирам по нашите онлайн магазини, а от чужбина .. за 1-2 евра поръчка .. дори не съм си правил труда да търся.
2. при едно падане си изгубих визьора и маркера на дясната команда SRAM X.4. в каталога на SRAM видях, че туй го има като резерна част и случайно го видях в един .pdf от един немски сайт. Струва 1.30 евра. Не ми се дават 30 лв за цяла команда ... тук в BG не намирам.
Та въпросите са ми следните ..
Внасят ли се в БГ резервни части, подобни на тези който търся ?!? Може ли примерно да си поръчам от представителите на SRAM и SKS, да ми доставят въпросните компоненти/части .. със следващата си поръчка.
Благодаря Ви предварително за вашите мнения !!!
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Re: Резервни части - Spare parts

Мнениеот sailman » Вто Апр 20, 2010 7:36 pm

Внасят ли се в БГ резервни части, подобни на тези който търся ?!?

Не!
...гуменото уплътненийце, което захваща вентила...

Пробвай с подходящ О-пръстен или нещо от сорта...
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик