Кой е Боги Аз? Да не е роднина на Буги Барабата?МИКИ МАУС написа:БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ! / БОГИ АЗ ВИ ОБИЧАМЕ!
Идеше ми да се изцепя, че това обяснява нещата, ама се удържах.diddy написа:Добре де, не се изразих правилно - приятеля ми го затяга.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FireFoXa написа::offtopic:hitar_potar написа:@Дафо знае най-добре.![]()
Абе ти 24/7 ли си мислиш за Дафо? Да не си му хвърлил нещо око... Ти ако винаги си карал 15-16 килограмови колелета, които да са с перфектен монтаж и да не си правил компромиси по тях..... еми не всички са имали твоя "късмет"! Затова се тунинговат дурота, пренареждат се шимстагове, сипват се по-редки масла и прочие. Виждал съм какви ли не "модове" на стокови части, само и само за да работят по-добре, и не щото им е кеф на собствениците да си пилят нервите и времето, ами щото немогат да си позволят това от което имат нужда.
Само едно ще ти кажа, спри да се заяждаш, смешен си отстрани...(това не е заплаха, а предупреждение)
![]()
И да не е всичко офтопик, перфектно тегло за меко колело... на мен HT2-ката с тора 289 тежеше толковас4х-а ме е страх да го претегля... към 17кг ще отиде сигурно твърдака
![]()
Ozzie написа:11.10 BGN за доставка на кашон с размери 780х280х150 mm и тегло 3300 гр. от UK до България
за "Еконт" -->
Ама си ги намразил! Пеш ще отидеш за стоката, но няма да ги ползваш.Ozzie написа:11.10 BGN за доставка на кашон с размери 780х280х150 mm и тегло 3300 гр. от UK до България
за "Еконт" -->
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта