Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Искам да си купя ново колело до 650лв-НЕ повече.Колелото ще се ползва за каране из града и ПОНЯКОГА ще се скача(МАХ от 50СМ).Колелото ще е втора ръка(няма как иначе).Мисля рамката да е тази viewtopic.php?f=16&t=69780 То е лесно да се ровя из обявите, но НЕ СЪМ специалист, затова пиша тази тема.
С някакви хубави капли и най-евтините скорости и някава що годе читава вилка и др компоненти(курбели,кормило и т.н) ще се хване ли 600лв?А за начало ще съм с v-brake( а може и някви дискови, ако се хване в бюджета).Та с тая рамка ще бъде.САМО ми кажете какви други компоненти да сложа до 600лв, за да се доближи максимум до изискванията ми за каране.Благодаря предварително.
Ще те послушам.Понеже бюджетът ми се ограничи(поради семейни причини) на 400лв.Но все пак кажете дали това http://www.picvalley.net/u/2576/2014250 ... IBUpvJ.JPG става за скоци до 30СМ и то понякога ще се скача, нищо, че не мога да си го позволя.