Илинда в Capital Light

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Илинда в Capital Light

Мнениеот outfaced » Сря Апр 21, 2010 9:02 am

хаха ... аз явно съм нещо в заблуда :lol:
От друга страна не е като да няма туристки по планините или пък жени занимаващи се с по екстремни спортове. То е ясно, че не може да накараш някоя муцка да смени МОЛ-а с Витоша, но потенциални карачки има.
Пък дали е силов спорта е много относително. Нещата изглежад по съвсем различен начин когато тежиш не 80+ а 60- кг ;)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Сря Апр 21, 2010 9:15 am

outfaced написа:хаха ... аз явно съм нещо в заблуда :lol:
От друга страна не е като да няма туристки по планините или пък жени занимаващи се с по екстремни спортове. То е ясно, че не може да накараш някоя муцка да смени МОЛ-а с Витоша, но потенциални карачки има.
Пък дали е силов спорта е много относително. Нещата изглежад по съвсем различен начин когато тежиш не 80+ а 60- кг ;)

Е..ма 80кг това не е жена бе....то е....80кила "злато"...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот tanya » Сря Апр 21, 2010 1:26 pm

@taurus, не всички жени обичат моловете. ;) В това чудо и цял живот да не вляза, няма да съжалявам.
Имам много приятелки, които биха искали да карат колело. За жалост, поради една или друга причина не са се научили като малки. Когато си обаче на 20-30 години, е по-трудно тепърва да се учиш на такива упражнения.
Изображение
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот hitar_potter » Сря Апр 21, 2010 5:34 pm

tanya написа:по-трудно тепърва да се учиш на такива упражнения.

Айде, айде, не е толкоз трудно
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот bikerider » Сря Апр 21, 2010 6:31 pm

@ie: евала :agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Yavkata » Сря Апр 21, 2010 9:07 pm

outfaced написа:хаха ... аз явно съм нещо в заблуда :lol:

:offtopic: Само да уточня, че съпругата ми е скиорка, туристка, пещернячка и спортовете не са и чужди, но някак си бе стресирана от маунтинбайка. Явно си има хора (жени ) за вякакава дейност. :offtopic:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот ie » Сря Апр 21, 2010 11:12 pm

@botreed: Да, наистина като говоря за каране в планината имам предвид спускане. Моя грешка.

@all: Радвам се, че ви хареса. Трябва да се има предвид, че интервюто ми го взеха в 8 часа сутринта преди още да мога да помисля за спускане и може да съм казала нещо, което не е точно така. Все пак имайте предвид, че почти няма ревизия на това, което съм говорих (записваха ме с диктофон).

По-здрави,
И.
Аватар
ie

Рейтинг: 1354

Мнениеот fall_out » Чет Апр 22, 2010 2:01 am

tanya написа: Когато си обаче на 20-30 години, е по-трудно тепърва да се учиш на такива упражнения.

Аз не съм много съгласен, научих наскоро едно момиче на 23, да кара колело за 2-3 дни по един час и помогах и обяснявах. Искам да кажа, че схвана сравнително бързо за човек който никога не е карал колело. Вярно още се учи да кара на равно, но аз съм доволен от постижението си. :D Може пък и да излезе някоя ХС рейсърка. Айде лека от мен.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Предишна

Назад към Общ форум