VICTOR90 написа:аз след днешното мроприятие след толкова многобройни спускания и катерения съм пълен аут
но беше супер готино
VICTOR90 написа:ех как тактично пропусна да споменеш асфалтовата част, на мен ми излезе душицата да влезна във въздушната струя на теб и Зого ха : )
THEZOGGO написа:Предварително се извинявам за звука, оригиналните клипчета са перфектни, но movie maker-a ги развали от към качество.
"Bike seminar"
Приятно гледане.
С уважение:
Жоро
This video has been removed because it is too long. Regular YouTube videos must be 10 minutes or less.
Redhat написа:Хахах, ами да бяхте дошли направо след това на Семинара, че тъкмо да имаме нагледен материал защо, аджеба, трябва да се почиства и смазва пустото колело.
THEZOGGO написа:
Виктор(Ракетата)
да ни дърпа по асфалта,
![]()
за да стигнем по бързо до семинара,,
беше много бърз
не можахме да го настигнем.
![]()
ko3er написа:3 часа на ханчето в бояна. Засега сме аз ,ракетата и краси великов..
sos написа:Ами може на самоходМакар че Локорско взе да ми малее
THEZOGGO написа:ko3er написа:3 часа на ханчето в бояна. Засега сме аз ,ракетата и краси великов..
Гадове.![]()
![]()
![]()
За вас няма ли училище бре? (Изключвам Краси)![]()
![]()
VICTOR90 написа: Бояна (ханчето)- Момима скала - тв кула - Бояна (ханчето)![]()
ko3er написа:Добро каране се получи.. Сефтосах се с афтомати директно в планината и то на не кой знае колко леко трасе и съм адски доволен. Това е една от най-смислените инвестиций в колелото, която съм правил. Смятам че се справих относително добре, имаше само едно падане, баш накрая при ханчето преди стълбите. Бях се засилил прекалено много през мократа трева и като стъпих на плочките в завой колелото просто си продължи, и не ми истави време да се откопчая. Иначе на няколко пъти тръгнах да залитам, но всеки път се откопчавах навреме. Абе друго си е с автомати, който квото ще да ми говори.
Благодаря на Виктор и на Краси за хубавото каране ..![]()
![]()
kvelikov написа:Мдааа...
За пореден път се уверявам, че карането с добра компания винаги води до
Бързи-Смели-Сръчни изпълнения!
Стана едно отлично Бързо-Смело-Сръчно каране, перфектна тренировка за Зарата.
Поздрави на тези от Групата, които ще карат събота и неделя по софийско!![]()
С останалите ще се видим в старозагорско...
Reactor написа:VICTOR90 написа: Бояна (ханчето)- Момима скала - тв кула - Бояна (ханчето)![]()
Не само че сме го карали,но и някои имат вече доста трайни спомени от това трасе.
Мога да кажа,че е дно от фаворитите на групата
jd написа:Младежи, събота едно Локорско?
THEZOGGO написа:jd написа:Младежи, събота едно Локорско?
В колко часа мислиш да се тръгне от Локорско?
За да знам дали мога да дойда.
taurus13 написа:Другари...дайте едно неделно старопланинско над 30км, че вие си карате цяла седмица като ви гледам, пък аз съм се увъртял с работа...и предполагам и не само аз. Времето ще е типично априлско! Някой горе предложи вариант за разширено Локорско в посока Кремиковци. Аз лично бих качил и Мургаш със спускане към селата отзад - Желява и какво беше там другото.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта