_SoRa_ написа:Като питах за нйа-тясна и най- широка част, имах предвид дали се мери над или под пъпа.
Тъп, ама тъп въпрос- как точно се измерва талията? В най- тясната или най- широката част? При мен между тези двечките има 10см разлика. Ще си поръчвам панталони, че да не си поръчам или малки или големи
Ozzie написа:@PRobably
както се казва - не е нужно да си луд, за да работиш у наш'та фирма, ама помага
EccentricMOTION написа:Онтарио се слави със здравината си, въпреки че единичката има вид на дебела рамка. Аз не успях да я спукам за 6 месеца с моите некадърни опити за скоци от по метър-метър и половина.
valio33 написа:Защо вилките на 1.5 са супер евтини , за да дразнят клиентите ли?![]()
![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
FUNN написа:Абе чудя се какво да си купя с ваучера на стойност 60 лв. в RideSpot.
Колелото ми в момента изглежда ТАКА
Предложете от какво се нуждая. Възможно е и да се доплати.
Насочил съм се към шина понеже имам планове да сменя вилката и следващата най-вероятно ще е с 20-ка ос.
Така ще се наложи да сменя само главината и евентуално спиците.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
zafirovp написа:Някой знае ли по-пряк път от х. Алеко до Златните мостове освен пътеката която минава през срутената хижа, моста над морените и торфището. Така сме минавали 3 пъти но не съм виждал никога байкари, затова се съмнявам. Предварително мерси
FUNN написа:FUNN написа:Абе чудя се какво да си купя с ваучера на стойност 60 лв. в RideSpot.
Колелото ми в момента изглежда ТАКА
Предложете от какво се нуждая. Възможно е и да се доплати.
Насочил съм се към шина понеже имам планове да сменя вилката и следващата най-вероятно ще е с 20-ка ос.
Така ще се наложи да сменя само главината и евентуално спиците.
Пак ме забравихтее!
25thframe написа:Побърквам ли се ???
Отново съм се заел със подреждане на музикалните файлове по харддиска, и за втори или трети път ми се случва нещо което не мога да проумея, в момента съм пуснал 01. Just Got Wicked на Cold и вместо тяхната песен тръгва Gabba/Hardcore парче което отдавна не същестува из файловете на харддиска ми ( или поне за мен не е видимо ), след 20 сек. дрънчане, песента секва и започва да свири правилната песен, после пак почва електронното парче, пак песента на Cold и така се менят, все едно някои ги миксираПускам 01 - Go Away пак на Cold и почва Български Хумор, който съм изтирл от хард-диска преди половин година, и пак ту свири песента, ту онзи ми обяснява за "институа за хранителна промишленсот, изнесе еди колко си компютъра за Испания". Пускам 07 - Goodbye Cruel World на Cold и почва да свири едно Psychedelic парче ... и така със всички песни на Cold ... а преди час, всички си свиреха съвсем нормално ...
![]()
![]()
![]()
Сега ще ресетна и ще тествам пак.
Fanatico написа:Тоя прост ли е ?![]()
Във всеки негов пост, за каквото и да става дума присъства "www.topbikes-bg.com". Без никакъв пример, просто ей така ..![]()
Fanatico написа:Тоя прост ли е ?![]()
Във всеки негов пост, за каквото и да става дума присъства "www.topbikes-bg.com". Без никакъв пример, просто ей така ..![]()
Имам една вилка "Zoom", но не знам колко ти е дълго челото на рамката (не диаметъра, той е ясен). Измери го и ми пиши на ЛС. Ако стержена е достатъчно дълъг ще измислим нещо. От Варна си, доколкото си спомням.Burned написа:Тъп въпрос - какъв тип вилка да търся за старо и гадно колело - Cross Vendetta?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта