hitar_potar написа:.....
DTD написа:hitar_potar написа:.....
Абе не знам с каква цел го казваш това "Дафо знае най-добре" ,но някак си вече се изтърка...
hitar_potar написа:добре де, и колко пъти трябва да ви се напомня, че въпросния домейн от CRC е със стержен 1.5, което ще рече, че няма да влезне на 75% от караните тука рамки... ако не е и по-голям тоя процент.![]()
за 800лв. аз лично бих се насочил към нещо ползвано, или ако е ново, то да е на някаква далаверка - не е изключен този вариант. но съвета на колегата преди мен е добър - пазарувай от чужбина. в Бг нямаш чак такъм избор.
за 800лв. може да се намери фокс 36 или рок шокс лирик. марзочитата - избора е или старите Z1/Drop Off на по 2-3-4 години, но пък наистина италиански, или новите 55, които обаче се славят като изключително ненадеждни. от по-нестандартните предложения са вилките на маниту - модела никсън се предлага и като 160мм вилка, но не се произвежда вече. тук таме може да се намери някой травис със 150мм ход.
предлагаше се тук във форума 1 магура вотан със 160мм за под 800лв., но си нямам на идея какво стана с нея. май я продаваше @silvestroff gabrovo.
desinceto_st написа:Няма да има нощно каране нито състезание по сноуборд.
dEcLiNe написа:desinceto_st написа:Няма да има нощно каране нито състезание по сноуборд.
еееее деааа![]()
![]()
Fanatico написа:Днес беше някакъв странно мързелив ден.![]()
-
Утре идва училище, че и първа смяна ..![]()
![]()
![]()
-
Каква е тази напитка Monster Energy (или нещо такова), енергийна и си купувате за Сопот ли ?
-
Искам вилкааааа.
DTD написа:Не знам, но на пръв поглед в това мнение липсват бая главни букви. Може и за това да е.![]()
hitar_potar написа:DTD написа:Не знам, но на пръв поглед в това мнение липсват бая главни букви. Може и за това да е.![]()
ако трябва да се издреБнява до такава степен, не трябва да се отлепям от монитора, ръсейки минуси на всички изключително кьорави мнения, съдържащи по 10-ина грешки в 1 изречение.
Имам чувството, че това не е заложено в учебния план за класовете от прогимназиален етап. Ще проверя.did написа:FREERIDE RIDER написа:Ще можем ли на място да направим планинска застраховка ? Ако не в кой компаний можем да я направим ?
Тия идиотии (не идиотий) кога ще намалеят???
ico 1 написа:Имам чувството, че това не е заложено в учебния план за класовете от прогимназиален етап. Ще проверя.did написа:FREERIDE RIDER написа:Ще можем ли на място да направим планинска застраховка ? Ако не в кой компаний можем да я направим ?
Тия идиотии (не идиотий) кога ще намалеят???
msniki написа:Пуснаха ме!
Много се кефя.
Само Сопот ми е в главата,даже Сопот сънувам.
Нещо откачих.
![]()
![]()
![]()
![]()
diddy написа:msniki написа:Пуснаха ме!
Много се кефя.
Нещо откачих.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бате ти си болен![]()
![]()
diddy написа:msniki написа:Пуснаха ме!
Много се кефя.
Нещо откачих.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бате ти си болен![]()
![]()
DTD написа:diddy написа:msniki написа:Пуснаха ме!
Много се кефя.
Нещо откачих.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бате ти си болен![]()
![]()
Мен някой пита ли ме как ще стоя в една кола 4 часа с тоя?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:На мен ми е по-интересно след 1-я или след 2-я час ще ги изхвърлят от колата
DTD написа:TeDo_BaPHa написа:На мен ми е по-интересно след 1-я или след 2-я час ще ги изхвърлят от колата
Колата е мойта.
Ще си взема мп3-ката да си запуша ушите и толкова.
dEcLiNe написа:Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!Сопот!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта