did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
boriss13 написа:11:30, Бул. А.Малинов-пич със сив РАМ АМ, синя каска и фотосоларни цаси се набираше посока околоМръсното...![]()
THEZOGGO написа:boriss13 написа:11:30, Бул. А.Малинов-пич със сив РАМ АМ, синя каска и фотосоларни цаси се набираше посока околоМръсното...![]()
Най-вероятно съм бил аз.![]()
biker_bg написа:...на единя ботушите бяха розави...
EccentricMOTION написа:И аз днес видях diddy. Освен нея, видях и Нахи. После видях обезвъздушената ми спирачка.
codename47 написа:biker_bg написа:...на единя ботушите бяха розави...
??
aggressive_rider написа:...някакъв отворко с челадинка, черни очила и някакво зелено рамче...
veskoz написа:aggressive_rider написа:...някакъв отворко с челадинка, черни очила и някакво зелено рамче...
Абе на тия по-добре не попадай със скутер.![]()
Alpina написа:aggressive_rider, ти си бил с колелото и някой твой приятел те е теглил по алеята със скутер?
По темата - 2-ма катереха "Бистришко шосе", единия с фанелка на която май пишеше "Купата на Слънчев бряг 2004"
В Бистрица в центъра мисля, 3-ма пийваха мисля бирички, на колелата им имаше FF каски...
Някакъв ГоУф пак в Бистрица с 3 колела на него се движеше посока Железница мисля...
После около "Камбаните" групичка от 4-ма или там някъде с FF каски...
Въсщност днес видях буквално стотици колоездачи, къде ли не, което много ме израдва
MozaK написа:Alpina написа:aggressive_rider, ти си бил с колелото и някой твой приятел те е теглил по алеята със скутер?
По темата - 2-ма катереха "Бистришко шосе", единия с фанелка на която май пишеше "Купата на Слънчев бряг 2004"
В Бистрица в центъра мисля, 3-ма пийваха мисля бирички, на колелата им имаше FF каски...
Някакъв ГоУф пак в Бистрица с 3 колела на него се движеше посока Железница мисля...
После около "Камбаните" групичка от 4-ма или там някъде с FF каски...
Въсщност днес видях буквално стотици колоездачи, къде ли не, което много ме израдва
На камбаните бяхме 5не си ни видял хубаво бързичко минахте
![]()
Ако железният кон е бил и червен, значи го знам този пич. От мойта работа е.Много високият дююд караше много голема рамка Железен кон
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта