МИКИ МАУС написа:...ами , нежничко затягаш и затова. Трябва по-свирепо затягане, или използувай -лост /тръба / - при отваряне . Викни някой да ти помогне, или се опитай да заякнеш , яж пържоли и шоколад.![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
EccentricMOTION написа:... от коя страна трябва да е скобата на QR-a...
Ozzie написа:единствено при вилките се среща лоста на QR да е от дясно, но най- вече при такива които се карат с големи ротори
Ozzie написа:да де, ама на Пайка ти, и да искаш, не можеш да го обърнеш
Препоръчайте ми бюджетен такъв /10-20лв за брой, комплект/...
EccentricMOTION написа:Тенкю! Най-добрите сте! Веднага си коригирах скобката на QR-a![]()
По проблема с изпадащата капла на Диди:
-послушах Веско и проверих за скъсана ос - за щастие нямаше проблем, лек луфт в конусите, който обрах;
-прегледах автомата /самият QR/ - вероятно поради ниското качество на материалите, пластмасовата дъга, която прави самото лостче ексцентрик се е износила, както и назъбената част на гайката. Лечението ще е нов автомат.
Нов въпрос по темата: какъв автомат да закупим? Препоръчайте ми бюджетен такъв /10-20лв за брой, комплект/. Колко струва един автомат от среден клас? Изобщо как вървят като цени новмалните автомати?
DTD написа:Абе дропаутите на рамката добре ли са? Ако са изядени много може и от това да е.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта