XEK написа:а аз ти дадох джърсито!!!!!!!!!!!
а аз успях вече да го скъсам!!!!!

XEK написа:а аз ти дадох джърсито!!!!!!!!!!!
dEcLiNe написа:XEK написа:а аз ти дадох джърсито!!!!!!!!!!!
а аз успях вече да го скъсам!!!!!
kvv написа:Без рег може да караш навсякъде/друг е въпроса ако те хванат господата от КАТ или техни колеги/.
25thframe написа:Пууу и аз трябваше да съм в Сопот.
Antares написа:Снощи служебния ми телефон извърши един грациозен полет от осмия етаж до настилката долу... И като слезнах с челника да го търся, надявайки се поне сим картата си да намеря... го намерих... здрав... включен и звънящ...
Бахти и нокията, бахти и чудото! n73 FTW!!!
То на това му е измислена цаката - обикновено на входната врата е включено електромагнитно поле, което моментално изтощава батерията. А телефона го набирах аз, със плаха надежда...boriss13 написа:Бахти и хората дето ти звънят по нощите на служебния...
Antares написа: n73 FTW!!!
Технологиите по време на комунистическия режим го изискваха. "Инч" е твърде капиталистически термин.Ozzie написа:туй ми беше въпроса де, защо на 25,4 мм веднъж трябва да им викаме "цол", веднъж "инч"?
ico 1 написа:Технологиите по време на комунистическия режим го изискваха. "Инч" е твърде капиталистически термин.Ozzie написа:туй ми беше въпроса де, защо на 25,4 мм веднъж трябва да им викаме "цол", веднъж "инч"?
PRobably написа:ААААААААААААААААААААААААААААААА новия албум на Godsmack излезеееееееееееееееееееееееее.![]()
![]()
![]()
Gasolin написа:PRobably написа:ААААААААААААААААААААААААААААААА новия албум на Godsmack излезеееееееееееееееееееееееее.![]()
![]()
![]()
Линк? Годсмак са леко гейски ама имат и хубави неща...
PRobably написа:Gasolin написа:PRobably написа:ААААААААААААААААААААААААААААААА новия албум на Godsmack излезеееееееееееееееееееееееее.![]()
![]()
![]()
Линк? Годсмак са леко гейски ама имат и хубави неща...
Точно т'ва им е хубавото,че не са типичните изкуфели ненормалници.А пък и текстовете са...А линк нямам дай скайп и ще ти го пратя.
от dodo_rz » Сря Май 05, 2010 9:58 pm
Добре заключваите egocentrick ми помогна доста
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта