valio33 написа:Здравейте имам следната дилема за вилка , ще се кара на сърж като боксера и рц3-то са от Пазара , Дуролукса нов , а домейна - свален от гамблер , практически недокоснат .Карам главно фрирайд , 180см и 70 килограма съм. Ето цените:
Boxxer - 650
Domain - 600
66 - 750
Durlolux - 600
icko122 написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=69431 Ако говорим за тоя Домейн не е лошо да го земеш, а само не знам дали знаете, но винаги Домейна на Гамблера е бил 318...
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
само да поясниш какъф модел (стига да не въркам) . А за Boxxer-а подяволите от къде ви идват тия идей твърдак с вилка с над 200 mm ход mil4o3 написа:А за Boxxer-а подяволите от къде ви идват тия идей твърдак с вилка с над 200 mm ход.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

mil4o3 написа: А за Boxxer-а подяволите от къде ви идват тия идей твърдак с вилка с над 200 mm ход.
daf4ov написа:...
hitar_potar написа:daf4ov написа:...
...
DTD написа:Някоя еднокоронна вилка на някой DH трактор, някак си не стои добре.
DTD написа:
DTD написа:Какво значи повратливо? Като паднеш кормилото да ти се забие в стомаха или? Ако ще се спуска - BOXXER! Еднокоронни вилки за спускане НЯМА. Каквото и да пишат по сайтовете, няма такова животно. Чисто нанадолна вилка си е боксера и като спомена тегло по-горе, щом си можел да вземеш WC защо въобще споменаваш теглото като фактор да не избереш двукоронна вилка? Както и да е... Твърдаци за спускане няма, но който е разполагал с ограничени средства ще знае, че твърдак с голяма вилка /в рамките на нормалния А2С/ е най-доброто временно решение за спускане. В случая боксера е най-доброто, което можеш да вземеш с перспектива да го ползваш и на мека рамка в бъдеще без да ръсиш пари за нова вилка ОТНОВО. Боксера е достатъчно нисък да се кара на някои твърди рамки и достатъчно висок да се кара на всички меки рамки за спускане.
много ме кефи някой като почне да твърди, че при падане вилката не се завъртала 13 пъти, щото е двукоронна. колкото и да съм падал, не съм имал подобни проблеми с еднокоронките си.

AfterMath написа:hitar_potar написа:много ме кефи някой като почне да твърди, че при падане вилката не се завъртала 13 пъти, щото е двукоронна. колкото и да съм падал, не съм имал подобни проблеми с еднокоронките си.
Извинявай , ама не говори глупости.Карал съм спускане с еднокоронна вилка и при всяко падане се завърташе...
AfterMath написа:Иначе щом човека е казал ФР , защо му го пробутвате тоя боксер??? Най-добре ще е с Домейн или някой фокс 160мм!
BurNiNg_IcE написа:Aз имам Фокс, ама е 140мм...(долу в подписа!)![]()
П.П. И аз мислех за комбинацията Клаймър с Боксър, но като се качих и ми беше някво странно.
Сега имам друга идея ht2 с 66, много добре изглеждаха на Session на колелото.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BurNiNg_IcE написа:Сега имам друга идея ht2 с 66...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта