viper_FR написа:Имам следния проблем.Имам НС Сърдж , но ми се иска да си взема по-хубава вилка.Та спрях се на боксер тийм и искам да попитам следните неща:
Боксера има А2С не по-голям от 66-тици например , значи челото ми няма да се качи на 2 метра във въздуха?
Тези 40 ход отгоре много ли ще дойдат?
Колелото ще може ли да завива пълноценно?
Геометрия много ли ще се влоши?
Благодаря и моля без постове от рода на ''ти луд ли бе? Твърдак с боксер Мухаха и т.н.''
Така , здравейте на всички от форума! Сега по темата:
челото няма да ти е във въздуха , понеже рамката е направена за вилки с по-голямо АС2 , но не трябва само това да те притеснява.Карал съм Surge с 66-тици за кратко и на вид не беше зле , нито пък имах проблеми надолу.
Обаче 40 ход отгоре на рамка за големи натоварвания са МНОГО.За завоите не знам.Но Блокхед с боксер мога да ти кажа пак от личен опит , че не може да завива изобщо.
А за геометрията сам може да си прецениш.Проилзводителят е казал до 160мм еднокоронна , ти искаш да сложиш двукоронна вилка с над 200 ход.
И все пак защо ти е вилка с толкова много ход?Ето ти
няколкопредложения , които са по-удачни.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=41163 Или Домейн 318 у-търн , ако не си 100% сигурен , че искаш повече ход , която според мен не ти е нужен.
Фоксът е стахотна вилка и съм сигурен , че ще задоволи очакванията и нуждите ти без значение колко си добър.Имал съм възможност да я покарам и съм супер доволен. Късмет надявам се да съм ти помогнал!