Antares написа:Смятам, че изразих оценката си за писанията му достатъчно.
Викам вече да се заемам с дигането на рейтинга на няколко индивида, които са ми направили позитивно впечатление
Успех в начинанието, аз отивам на работа.

Antares написа:Смятам, че изразих оценката си за писанията му достатъчно.
Викам вече да се заемам с дигането на рейтинга на няколко индивида, които са ми направили позитивно впечатление
Нека, нека! Откакто се появи Денис във форума, каранията във Варна станаха много повече от преди. Голям организатор!DenisMutlu написа:Нека да се организират карания пък не е важно на кое ще се кара, важното е да има избор
X_NRG написа:Слушам си саунд-чек-а за концерта на AC/DC от нас.
Напротив, поправим е. Съвсем скоро ще пише основно в "Други" и "Бла-Бла". И тогава може би ще се поинтересува защо е така и ще е поредния, обсипващ "Мнения и предложения..." с ревовете си колко е несправедливо.
Slav4о0о написа:BurNiNg_IcE написа:Slav4о0о написа:Добре и да спамя в "забравени от бога теми" тебе какво те бърка?
ДРАЗНИШ!
И ти ДРАЗНИШ.
BurNiNg_IcE написа:Slav4о0о написа:BurNiNg_IcE написа:Slav4о0о написа:Добре и да спамя в "забравени от бога теми" тебе какво те бърка?
ДРАЗНИШ!
И ти ДРАЗНИШ.
Много си ми оригинален!![]()
Night_Falcon написа:Близард пак намериха точния момент да ъпдейтват Battle net-a на SC2...
D-RIDER написа:Нямаше ли проблеми със стоманеното ухо? До колкото знам е доста опасно за рамката.
Алуминиевото е по-здраво от стоманеното.
boriss13 написа:Я постни една снимка....
ico 1 написа:Ето ви снимките ... Не ставало, а?
ico 1 написа:Ето ви снимките:Не ставало, а?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта