Борка, голям кеф е да се кара с тебе. Въобще не си ме бавил и благодаря много за снимките.
Ако е рекъл Господ може и други етапи от маршрута да проучим заедно.
А пък ти, като един Захари Стоянов на българското колоездене ще ги опишеш, тъй щото да запалиш и други люде, да възседнат своите коньове и да кажат "дий!" по пътеките!

П.П. А хижарят на хижа Чавдар твърди, че до сега никой не е успял да мине К-Е по-бързо с колело, отколкото с бягане.
Един приятел също твърди, че познава човек, който е маратонец и може да ме изпревари по маршрута.
Това допълнително ме нахъсва и съм съгласен, ако има някой желаещ маратонец да си премерим силите.

Ако аз го изпреваря - не мисля, че ще е много голямо геройство, защото според мен това е най-логичното.
Но, ако той ме изпревари - хвърлям си колелото и си купувам едни маратонки
 и няма повече да се видим в този сайт
 и няма повече да се видим в този сайт  ...примерно, де!
 ...примерно, де!

Просто няма да имам друг шанс, така че съм без алтернатива, ако искам да го мина... Пък ако стане твърде напечено, варианти за слизане колкото искаш
  Просто няма да имам друг шанс, така че съм без алтернатива, ако искам да го мина... Пък ако стане твърде напечено, варианти за слизане колкото искаш  
  Но... това е положението, на 2.07. тръгвам за Ком, пък каквото сабя покаже!...
  Но... това е положението, на 2.07. тръгвам за Ком, пък каквото сабя покаже!... 

Намерението ми беше да се изкача до върха, да продължа нататък, докъдето стигна, и да нощувам някъде в Темната гора. Така и стана, но не мина толкова гладко...
  Намерението ми беше да се изкача до върха, да продължа нататък, докъдето стигна, и да нощувам някъде в Темната гора. Така и стана, но не мина толкова гладко...