did написа:Днес около 14.00 ХристоС. се размина на 5 метра с мен, навлизайки в зоната пред НДК.
mil4o3 написа: (на орлоф мост)
mil4o3 написа:Сутринта към 11 бе забелязан колегата (SpoileR) на цариградско шосе (на орлоф мост) посока младост. Караше лудата голф 2-ка и беше наръмил неговото колело и някво с вилка Marzocchi 888![]()
mil4o3 написа:
Мисля ,че си за свещи ,ако си на бензин .
azsa-bachinito написа:Е сега гонихме един с бяло колело за спускане с черни кобилици и двукоронна вилка на моста към младост. Кой си ти? Къде бе скрил двигателя?
azsa-bachinito написа:Е сега гонихме един с бяло колело за спускане с черни кобилици и двукоронна вилка на моста към младост. Кой си ти? Къде бе скрил двигателя?
biker_bg написа:Днес stiwi в люлин 7,при домко.
BurNiNg_IcE написа:И на връщане отиам да папам в Съб-а(Subway) и ъъъ насреща ми г-н Хамстер с 1 какичка, а отвън май го чакаше jd, амааа не съм сигурен дали е той...
veskoz написа:mil4o3 написа: (на орлоф мост)
Пише се "орлоф мос" и "младос".
Мисля, че си за оснвен ремонт.
mil4o3 написа:veskoz написа:mil4o3 написа: (на орлоф мост)
veskoz бате вземи се скри някъде,че си толкова неграмотен ,че няма до къде. Покажи ми едно място където пише (младос) неандерталец
. Ето ако нещо не вярваш в паспорта ми си го пише
mil4o3 написа:veskoz написа:mil4o3 написа: (на орлоф мост)
veskoz бате вземи се скри някъде,че си толкова неграмотен ,че няма до къде. Покажи ми едно място където пише (младос) неандерталец
A ти от кой свят падаш написал си го същото и междодругото ние тука в София му казва ме МОСТ . Моля нека бъде изтрито неговото мнение и да ми се върнат двете точки
. Ето ако нещо не вярваш в паспорта ми си го пише
mil4o3 написа:Сутринта към 11 бе забелязан колегата (SpoileR) на цариградско шосе (на орлоф мост) посока младост. Караше лудата голф 2-ка и беше наръмил неговото колело и някво с вилка Marzocchi 888![]()
Мисля ,че си за свещи ,ако си на бензин .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта