Един приятел разполага с 3600-3800лв и мисли да ги похарчи за колело и се чуди между двата горепосочени модели !Чувал съм че Стинкито чупи лесно предницата и се чудя дали КОНА са оправили този проблем !Ще се кара FR и DH !
Благодаря !
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
Ето ти теми за него viewtopic.php?f=3&t=56629 viewtopic.php?f=26&t=70832&start=0&hilit=Scott+Voltage+FRPiCoZzZeN написа:Значи грешно си чул за Стинкито , въобще не се чупи лесно ...Това че в нета има снимки на изкъртени стинкита не значи че това е кекава рамка , да си чул някой в България да е счупил Кона ? (Ок само 1 е случай) Също и е от значение дали ще преобладава ДХ-а или ФР-а ... честно да ти кажа бих препоръчал Кона-та , защото рамката е здрава , не толкова тежка и маневрена ... Не че Скот-а е зле но това си е ФР колело , а щом споменаваш ДХ значи правилния избор според мен е Стинкито ! Успех с избора !
![]()
mil4o3 написа:PiCoZzZeN написа:Значи грешно си чул за Стинкито , въобще не се чупи лесно ...Това че в нета има снимки на изкъртени стинкита не значи че това е кекава рамка , да си чул някой в България да е счупил Кона ? (Ок само 1 е случай) Също и е от значение дали ще преобладава ДХ-а или ФР-а ... честно да ти кажа бих препоръчал Кона-та , защото рамката е здрава , не толкова тежка и маневрена ... Не че Скот-а е зле но това си е ФР колело , а щом споменаваш ДХ значи правилния избор според мен е Стинкито ! Успех с избора !
![]()
Впрочем (PiCoZzZeN) не си праф така да се нахвъраляш върху scott-a не ,че имам нещо протиф KONA-та ,но в България има KONA и то не каква ,а Stab Deluxe (която мисля ,че е по здрава от stinky-to с откъртено чело на сопот (където не можах да отида) . Аз лично подкрепям scott-a с две ръце
,защото много повече ми харесва като марка ,геометрия , ЦВЯТ и можеби работа на рамката .
![]()
Успех с избора.
mil4o3 написа:
Впрочем (PiCoZzZeN) не си праф така да се нахвъраляш върху scott-a не ,че имам нещо протиф KONA-та ,но в България има KONA и то не каква ,а Stab Deluxe (която мисля ,че е по здрава от stinky-to с откъртено чело на сопот (където не можах да отида)
Успех с избора.
sale написа:Според мен скота е по здрав , по хубав , по нов , по хубаво работи , бе всичко му е по хубаво според мен , но искам да иточня че скота че работи по добре от стинкито на DH. То и Стинкито не е за ДХ но ... Това което каза ( PicoZzZen) не вярно , аз съм доволен собствиник на скот гамблер , и немога да го сравня с тези кони , но това си е мое мнение.
10 + -а за скот-а![]()
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
sale написа:Вие , неможете да ме разберете . КАЗАХ КАКВО МИЛСЯ ЗА СКОТО , просто казвам какво впечатление имам,
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта