Cannondale-a na Toni

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот chrome » Съб Авг 14, 2004 4:17 pm

tova ne e kradeniq CANNONDALE!
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот BuxpeH » Съб Авг 14, 2004 4:59 pm

Опаа! За малко голяма беля да направя :D Ще врътна няколко телефона, да не вземе да си изпати нещо тоя пич тогава :B):
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот No1s » Сря Авг 18, 2004 4:47 pm

Според мен щом колелото е видяно в София е почти невъзможно да бъде карано от крадеца. Все пак не може да бъде ТОЛКОВА тъпп! Така, че по-леко да не вкарате в Пирогов някои съвсем невинен човек, който просто не знае, че колелото е откраднато!!! Но ако го видите в ръцете на някой с по-тъмен цвят на кожата дирекно без да мислите :fork::flamethr::sniper::smash:. Абе гледаите из цяла София, пак и не само в София. Колелото няма как да не се открие, а пак щом е и видяно.....
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Рейтинг: 1700

Мнениеот BuxpeH » Сря Авг 18, 2004 6:21 pm

Ами аз имам едно питане: Ако колелото не го кара човека, който го е откраднал, или негов приятел, роднина, дилър и т.н. най-вероятно го е купил и, щом не знае, че е крадено, сигурно е дал много пари. Как смятате, че ще може да го хванеш да му говориш: "така и така... колелото сега ми го дай да го закарам на незнам-си-кой..." Най-много той да започне първи със шамарите или да хукне да бяга и да вика. Надали би се навил, дори да го убедим, че е крадено, да го върне доброволно, като крадена вещ. Какво да правим? Въпросът ми не се отнася само до това колело...
BuxpeH

Мнениеот No1s » Сря Авг 18, 2004 8:59 pm

[quote="BuxpeH"]

Ами аз имам едно питане: Ако колелото не го кара човека, който го е откраднал, или негов приятел, роднина, дилър и т.н. най-вероятно го е купил и, щом не знае, че е крадено, сигурно е дал много пари. Как смятате, че ще може да го хванеш да му говориш: "така и така... колелото сега ми го дай да го закарам на незнам-си-кой..." Най-много той да започне първи със шамарите или да хукне да бяга и да вика. Надали би се навил, дори да го убедим, че е крадено, да го върне доброволно, като крадена вещ. Какво да правим? Въпросът ми не се отнася само до това колело...
[/quote]

Това междудругото е един доста важен въпрос. Само, че аз какво съм виновен, че тоя пич си е взел крадено колело?? Да е мислил преди да ги дава тея кинти. Взимаш колелото без много много въпроси:smash:и тва е!
No1s

Мнениеот axelmax » Чет Авг 19, 2004 12:22 am

@VIHREN-mi razberi kade jivee i posle policiqta da se razprava ,taka mai e nai-redno ,stoto taka ste stane kakto predpolagash ,ste ima shamari stoto koi ste ti go dade e i taka,dori da e izvarshil prestaplenie kato e kupil kradena vest

;)
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот BuxpeH » Чет Авг 19, 2004 9:05 am

[quote] @VIHREN-mi razberi kade jivee i posle policiqta da se razprava ,taka mai e nai-redno ,stoto taka ste stane kakto predpolagash ,ste ima shamari stoto koi ste ti go dade e i taka,dori da e izvarshil prestaplenie kato e kupil kradena vest
[/quote]

По принцип си прав, но в БГ нещата не стават така. Един колега дето също е зарибен ми е разправял, как му откраднали колелото, обадил се в полицията както си е реда, и пуснал жалба. После обаче сам го издирил, щото знае, че сините могат само понички да нагъват. Извикал ги, а те дошли, говорили с човека с колелото и НЕ МУ ГО ВЪРНАЛИ. Нищо не направили. Това е истински случай!! Прасетата са повече за бой от самите крадци :uzi::uzi::uzi:. Аз лично бих събрал агитка от този сайт, ако си видя старото колело някъде :(.

Еdit: Btw, този няма как да не знае, че е крадено. Купил го е наръка, със сигурност не е дал примерно 1000-1200лв за това, не е получил гаранционна карта, която да гарантира произхода му така, че :boxing:
BuxpeH

Мнениеот axelmax » Чет Авг 19, 2004 10:38 am

mnogo tajno ,che se e poluchilo taka ,s tvoq priqtel ,zastoto koleloto treba da mu se varne ,ako e dokazano che ena tvoq frend ,i az imam podoben razkazan sluche pri koito edin kolega si kupuva koleo ,a toi znae che kradeno ,mon=mcheto si go poznava i zaplashva s pistolet da mu go varne ,v nekvo za\avedenie ,posle i v policiqta go vikat kolegata za koleloto i kvo stava ,kolegata ne vrasta koleloto i posle si go prodava,eba si prostotiqta ,BG policaite qvno taka si rabotat:xx(::crazy:

samo edno poqsnenie vav balgariq ,policaite ne nagavat ponichki a BANICI S BOZA:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот No1s » Чет Авг 19, 2004 12:45 pm

Нееееее! Въобще не трябва да се разчита на ушаците. Тях много ги боли х...я, че на някои са му откраднали колелцето. Вазното за тях е да хапнат в блиската кръчка 3ка кебапчета с гарнитура и 2 бири. А пък ако случайно се заемат нещо да прават то ще можеш да си земеш 5 колела те докато го открият. А освен тва една голяма част от полицаите също са в играта, така че ......:finger: police
No1s

Мнениеот giro » Пет Май 13, 2005 10:04 pm

[size=200]Внимание[/size]колелото на Тони е видяно на Женски пазар било е във някакъв циганин и го е предлагал за 400 лева!Утре ще ходим до Тони да го осведомим а после може и до пазара да се поразходим...За съжаление приятеля дето го е видял не е бил много осведомен но все пак ми каза 4е е бил с Lefty и е бил син!!!Така 4е трябва да му го върнем на Тонката!
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот gladstone » Пет Май 13, 2005 11:39 pm

Ако има нужда от още хора, викайте. Сигурен съм, че всеки ще намери свободно време за да дойде да помогне. Възможно е да сформираме групичка, която да отиде с вас и да стои наблизо някъде при нужда, а вие 1-2-ма човека да отидете и да се правите на заинтересовани. Нещо такова.
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот freak » Съб Май 14, 2005 8:49 pm

значи като гледам моята информация е по стара от тази няколко поста по-нагоре.Та преди около месец може би малко повече го видх на ндк-то. долу на пицарията до витошка беше подпряно на една пеика. сиг. сам че беше това защото за парви пат виждах такава вилка доста го гледах. но за сажеление тогава незнаех че е крадено:headach:
Have you ever noticed that anyone driving faster than you is a maniac and anyone slower is an idiot?????
freak

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Съб Май 14, 2005 8:56 pm

[quote="freak"]

значи като гледам моята информация е по стара от тази няколко поста по-нагоре.Та преди около месец може би малко повече го видх на ндк-то. долу на пицарията до витошка беше подпряно на една пеика. сиг. сам че беше това защото за парви пат виждах такава вилка доста го гледах. но за сажеление тогава незнаех че е крадено:headach:
[/quote]

В София има един синьо-черен Cannondale с Lefty с жълт маншон и не е колелото на Тони.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот giro » Съб Май 14, 2005 9:19 pm

Днес казахме на Тони и той каза 4е ще се разходят няколко 4овека до Женси:boxing::dark:Дано си върне колелото!
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот layne » Нед Май 15, 2005 3:57 pm

A be nqkoy znae li ne6to novo????
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Мнениеот BuxpeH » Пон Май 16, 2005 11:30 am

:offtopic:
[quote="BuxpeH"]

[quote] @VIHREN-mi razberi kade jivee i posle policiqta da se razprava ,taka mai e nai-redno ,stoto taka ste stane kakto predpolagash ,ste ima shamari stoto koi ste ti go dade e i taka,dori da e izvarshil prestaplenie kato e kupil kradena vest
[/quote]

По принцип си прав, но в БГ нещата не стават така. Един колега дето също е зарибен ми е разправял, как му откраднали колелото, обадил се в полицията както си е реда, и пуснал жалба. После обаче сам го издирил, щото знае, че сините могат само понички да нагъват. Извикал ги, а те дошли, говорили с човека с колелото и НЕ МУ ГО ВЪРНАЛИ. Нищо не направили. Това е истински случай!! Прасетата са повече за бой от самите крадци :uzi::uzi::uzi:. Аз лично бих събрал агитка от този сайт, ако си видя старото колело някъде :(.

Еdit: Btw, този няма как да не знае, че е крадено. Купил го е наръка, със сигурност не е дал примерно 1000-1200лв за това, не е получил гаранционна карта, която да гарантира произхода му така, че :boxing:
[/quote]

Hlebarka, това май беше ти, всъщност...
BuxpeH

Мнениеот bikerider » Пон Май 16, 2005 11:33 am

[quote="hlebarka"]
В София има един синьо-черен Cannondale с Lefty с жълт маншон и не е колелото на Тони.
[/quote]

Ей да не пребиете Хлебаров, че после вие ще ядете Raid-a... :boxing:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот hlebarka » Пон Май 16, 2005 12:15 pm

Ий, кво става тука,бе?

Не карам cannondale - само долагам, че има един, да не се мятат хората без да са сигурни.

Да, не ми върнаха едно колело, ама не ми се разказва.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Предишна

Назад към Архив