Чудя се от къде да купя сносен, здрав, мъжки, автоматичен чадър, който да е с диаметър около и над 100см и да няма шип на върха, а да се прибира мъжка в чанта или куфарче? В София или не влизам в правилните магазини, или е залято навсякъде с боклуци, които се продават на едро в онлайн магазини по 10лв. и после се препродават за 40+ в мрежата на дребно из града.
Миналата година от магазина за куфари на samsonite на Графа, взех някакъв автоматичен за 49, уж здрав и хубав, а 12 месеца по-късно механизмът на дръжката за отварянето му сдаде багажа и при опит да го поправя се оказа, че е направен така, че скапе ли се, да хвърчи в коша. Препоръчайте нещо сносно и не на космически цени все пак! Благодаря в аванс!
ПС:Сега в същия магазин се продават боклуци със същия дизайн на отваряне, същияу механизъм, но с видимо по-ниско качество(даже продавачът си го признава) за 19лв. и няма пак да повтарям грешката, да купя такъв!
ПС1:Харесва ми този http://style.pop.bg/articul334.html, но в този сайт посмъртно не мога да се регистрирам. Под формата на регистрация или аз съм сляп, или наистина липсва бутон продължи...