вилката е с АТА - разрови се из форума да видиш колко е обичана тая система - на бас, че не можеш да изброиш всичките псувни, които е отнесла.

Ники Кутийката 133, малко по-спокойно с нервичките!

всеки има право да си изкаже мнението. КОД 5 и ДЖУСИ 3 - различни спирачки, има много по-добри алтернативи от тях. може да се вземат 2 еликсира 5-ци, чисто нови излизат около 350-400лв. предна и задна с роторите. рамката - тоя разкривения ентъртейн е излезнал само от болния мозък на някой психар с тия кривите тръби. 1 клаймбър изгрежда далеч по-добре. да не говорим, че в пинкбайк е пълно с твърди рамки, които се продават на смешни цени и са мислени за малко по-дългоходови вилки, нещо от типа на 150мм. а казах ли, че са и още по-красиви? вилка - щом имаш пари за 66 АТА, цначи вместо него можеш да си купиш 1 рок шокс ревелейшън 150мм или пък домейнче със 160мм. а ако поизчакаш още няколко месеца, можеш да налазиш новия модел на рок шокс - Сектор -> 150мм, проходна ос, сравнително лека, около 650лв. чисто нова. лапата - race face ride е крос-кънтри лапа - знам, щото притежавам такава. въобще няма да отива на колело от тоя тип. трябва ти някое трувативче хъсефелт, което е късичко - ем ще се навърже повече откъм вид, ем ще ти е по-удобно като цяло колелото. кормилото - и там същата работа. каплите - да кажем, че там си се насочил... задоволително.

гумите - 2хмаксис хай ролър 2.35 ще са ти напълно достатъчни, или пък ако смяташ да хойкаш редовно да пускаш някоя и друга пътечка, предния хай ролър можеш да го смениш с минион 2.35 - напълно достатъчна ще ти бъде всяка комбинация от тия двете. нищо не си казал за скоростите - смятам, че компоненти от класа на шимано деор или срам х-5 ще са ти напълно достатъчни.
тва е според мен положението.

и за да не мислите, че приказките ми са наизуст - ей ви 1 прилична оферта -
http://www.pinkbike.com/buysell/605710/ - така както го гледате, цялото колело излиза около 650-670лв. без доставката. с нея може да скочи до около 800лв. яма мита, няма ДДС. дерзайте!
Човека ти го каза, вземи си колело с рамка пригодена за такъв размер вилка, а не да пригаждаш този Shithead за неща, за които няма да е удобен и крайно неподходящ