ram dh
ram dhx
dragomir diesel
dragomir factory dh ?
SeSSion написа:Всички са съвместими с дерайльори от този тип.
spkzzz написа:Не е невъзможно,с подходящите части.
bullerspike написа: Виждал съм такъв случай-със скот хай октан с пружинен марзочи роко да се изкачи връх Ботев.
bullerspike написа:Идеалната рамка за мене е рам фрирайд,но не мога да си я позволя.
bullerspike написа:Затова съм се спрял на драгомирите,които се намират втора ръка за сравнително малко пари.
bullerspike написа:понеже такъв дерайльор ще е труден за намиране и ще е на доста висока цена
bullerspike написа:плюс това мисля да ползвам шифтгайд и ми се струват несъвместими двата компонента.
Мисля, че говориш за Боби, а той не е добър пример. Искам да кажа, че най-вероятно и с Карпиел щеше изкачи вр. Ботев.
Много лоша идея за това, което искаш ти.Може би и като цяло е лоша идея...
bullerspike написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... =78&lang=2 този дерайльор дали би бил съвместим с шифтгайд?

airborneone написа:.....
Както забелязваш и двата компонента ще се захващат за средното,
може и да стане, но ще има натъкмяване и компромиси...
airborneone написа:Аз лично бих събирал малко повечко време за хубава рамка, която да ми върши работа,
отколкото да взимам нещо което не става за нищо...
Night_Falcon написа:airborneone написа:Аз лично бих събирал малко повечко време за хубава рамка, която да ми върши работа,
отколкото да взимам нещо което не става за нищо...
Вярно, че са ти други критериите, но чак пък за нищо... рамките си стават за каране. Не е най-добрия вариант, особено ако искаш и да катериш, но...
П.П. Само за протокола, участвал съм във велорали Черни Връх със Рам ДХ, и даже завърших
hitar_potar написа: Truvativ Hammershmidt най-удачния избор, ако имаш възможност
hitar_potar написа:аммм, в тези почти 1,8 кила влиза доста повече от курбела. сравнявай това тегло с теглото на нормален курбел, преден дерайльор и водач! разликата става доста пренебрежима според мен. плюсовете пък хич не са пренебрежими. а вида рамки, към които се насочва автора - повечето си имат такива уши.
hitar_potar написа:пак ще кажа - не се ограничавай с търсене само в българия и само в нашия форум. има ги другите марки колелета, има ги и ибей и пинкбайк.![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта