DenisMutlu написа:Ако някой ще мъкне лаптоп ще се наложи да го изнудя за един трансфер на снимките от апарата на флашката
did написа:Съмнявам се, че ще успееш да го стигнеш надолу
did написа:По-важно е да имате сухи чорапи, отколкото Wi-Fi
Alleyezonme написа:Някой спомена нещо че ще води приятели които ще са пеш и ще се хванат някакъв shortcut. Искам да попитам дали все още има такива хора че ми се идва но не ми се ще да оставям приятелката сама а тя е без колело.
DenisMutlu написа:Аз като гледам прогнозата май ще е повече бутане на колелета отколкото каране, ако вали така както го дават ще стане гадна лепкава кал навсякъде...
outfaced написа:DenisMutlu написа:Аз като гледам прогнозата май ще е повече бутане на колелета отколкото каране, ако вали така както го дават ще стане гадна лепкава кал навсякъде...
ммм, не съвсем ... там почвата в по голямата си част е песъклива и като е мокра държи по-добре отколкото на сухо
V написа:колкото до мястото за паркиране, на площада ако си ги оставите една до друга никой няма да ги пипне
там не се краде,хората са дружелюбни,има контейнери за разделно събиране и не са свикнали да си заключват колите през нощта
abs написа: да видиш тая песъклива почва на какво мяза, като се понакисне повечеко.
DenisMutlu написа:Дайте радио вълна(с 10 цифри) за връзка с ударната група за проверка на статуса на операцията и условията.
did написа:Днес си приказвах с хижаря. Казах му да очаква поне 83 колоездача, колкото са потвърдилите участие до момента.Той още не е сигурен, че може да му се изсипе такава навалица и периодично си пита, дали сме сигурни и да не е това някаква шега
![]()
DenisMutlu написа:Никви отказванкиЩе газим всичко до горе и после обратно надолу
did написа:Още нещо: Ако има хора, които ще пристигнат с влак до спирките в Сопот или Анево и носят повече багаж, нека ми пишат на ПМ, кога пристига влака им и къде. Най-вероятно няма да е проблем да изпратим кола, която да им помогне с багажа до с. Богдан, а те да се придвижат с велосипедите.
DenisMutlu написа:Абе защо никои не обясни къде точно в тва село ще се намерим??? Ние ще тръгваме петък към 15:00 от Варна и ще преспим в Сопот. Сутринта на ход ще се придвижим до село Богдан.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта