Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ти, ако знаеш аз какво колело карам, тези ще ти се видят най-добрите за целта.CaXky написа:с blockhead и climber може ли да се кара в планината
CaXky написа:с blockhead и climber може ли да се кара в планината
AfterMath написа:аАа извинявай , аз досега ти говорих за щосейно колеоездене и пистово.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
AfterMath написа:CaXky написа:с blockhead и climber може ли да се кара в планината
"]с blockhead и climber може ли да се кара в планината ?
Естествено , че стават един мой приятел караше Блкхд с Фокс 36 отпред Еликсири и т.н. и беще страшно колелоце и човека хич не си поплюва и 2-метрови дропове правеше без да му мигне окото , ама все пак си взе мекица накрая.
AfterMath написа:Ем , ако не помниш Сопот с блокхеда какво правиха...Иначе аз лично съм дропил около 2 метра със спритна , с боксер отпред
BurNiNg_IcE написа:AfterMath написа:Ем , ако не помниш Сопот с блокхеда какво правиха...Иначе аз лично съм дропил около 2 метра със спритна , с боксер отпред
Ииии кво праиха - квото и аз с HT2-ката, ама с Дурото - карах!![]()
Твa DH с твърда рамка, според мен, си е чист мазохизъм, без значение от вилката.
ico 1 написа:Те всички отговори са за у лево.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта