от Capoeira » Пет Май 21, 2010 8:23 pm
Веднъж направих подобна сценка на кръстовището на Стамболийски и Ботев точно до новата бизнес сграда ме бутна един който паркираше от насрешното и ме удари леко. Викнах КАТ и познай от КАТ ми казаха, че щом като ми няма нищо и колелото е здраво, нямам право да ги викам, това било гражданка разпра. На въпроса ама той пресече непрекъсната лента и влезна в насрешното за да паркира и даже си призна пред вас, няма ли да го глобите, казаха това ние не знаем ако е направил това и има камера ще му пратят акт ако ли не не можем по думите на всеки гражданин да пишем актове. Питах какво става ако му бях помлял колата, отговора беше няма да те арестуваме просто ще ти запишем данните и ще напишем рапорт за хулиганска проява, ако собственика на колата реши може на база на рапорта да те съди. От тогава стъкла, ламарини и шамари който му изнася явно и на Полицията не и пука.
П.С. Не пиша това за шамарите като съвет просто след като веднъж вече виках полиция видях колко ги е еня, ако дойдат и ми кажат ама това не е редно ще ги накарам да питат колегите си от 3-то с техния съвет.