Помощ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ?

Мнениеот Joker_Here » Чет Май 20, 2010 1:38 pm

Здравейте.

Новак съм с байковете и така нататък .. Но: Искам да си купя колело до 500/600 лева за Каране на витоша и леки скокчета... Да знам че ще ми кажете че хубав байк за толкова пари не мога да си купя НО сега не разполагам с повече пари,а и трябва да се мисли за екипировка нали .. Засега съм си харесал Cross Т-Рех, (само вилката ме притеснява) но искам и мнението на специалисти.. Също искам да питам това Т-Рех ще може ли да се ъгпраде-ва (вилка,спирачки,шок и др неща) Но това на по късен етап ... Можете и да ми предлагате и други колела около тази цена. :dontknow:

Поздрави
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Re: Помощ?

Мнениеот 5roff » Чет Май 20, 2010 2:03 pm

Joker_Here написа:Здравейте.

Новак съм с байковете и така нататък .. Но: Искам да си купя колело до 500/600 лева за Каране на витоша и леки скокчета... Да знам че ще ми кажете че хубав байк за толкова пари не мога да си купя НО сега не разполагам с повече пари,а и трябва да се мисли за екипировка нали .. Засега съм си харесал Cross Т-Рех, (само вилката ме притеснява) но искам и мнението на специалисти.. Също искам да питам това Т-Рех ще може ли да се ъгпраде-ва (вилка,спирачки,шок и др неща) Но това на по късен етап ... Можете и да ми предлагате и други колела около тази цена. :dontknow:

Поздрави

Защо ли ми се струва, че каквото и да ти бъде казано тук (а то е казвано иляди пъти), ти ще си го "преместиш"... ще започнеш с въпросите: "ама толкова ли е зле?!? :popcorn: " , "какво му е пък толкова..." , " ама няма да скачам от некФи супер големи скокове, само пред НДК"... и подобни. След като си се спрял на меко колело в този бюджет и в частност на Крос- ами значи не си прочел и един ред от форума. Тук се казва така: Велосипед с т.нар. "двойно окачване" под 1000лв е лош избор, казва се също: Велосипед начален клас до 600лв е Драг Онтарио или Клаймър... по- добре се вслушай в по-горе писаното и не си избирай колело по външен вид.

Айде сега разгледай Онтариото, Клаймара, поогледай пазара и така...

Ontario PRO

Climber Comp
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот Sartor » Чет Май 20, 2010 2:36 pm

1во - можеш да разгледаш форума да видиш какви са мненията за този велосипед... Да, позна - не са хубави, особено за планински (ако искаш да се гъзариш в квартала и парка, ставам, ама за сериозен велосипед... съжалявам, ама не)

2ро - За велосипед за тези пари, бих ти препоръчал Sprint Apolon за 400лв, защото в същото време ще ти останат пари и за екипировка.

Другата възможност ти е Drag Comp, като ще ти останат и около 80-100лв за ръкавици, каска и някакви други дреболийки.

3то - можеш да дебнеш пазара за някоя хубава офертичка.

Хубавото е, че и двата велосипеда позволяват надграждане, тъй че успех в избора. :beer:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот AfterMath » Пет Май 21, 2010 7:51 pm

Cross - в кофата! Взимай Клаймъра , ако искаш колело за по-агресивно каране , а ако предпочиташ да въртиш и да караш бавно и спокойно избери Онтариото!
AfterMath

Рейтинг: 1091

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти