PRobably написа:ico1 написа:Ходи ти в Анадола, като нямаш чувство за хумор.
+1
@Gasolin,пичага не се коси...Мислиш ли,че чалгата наистина може да бъде начин на живот?-Тя,че може може,но не и в това общество,поне според мен. Същото може да се каже и за истрещелия Death Metal,който предполагам слушаш.Всеки си има вкус и явно наще са различни.

Дет метъла не слушам. Предпочитам неща, в който не се пее за убииства на бебета или тем-подобни "интересни" работи. Смятам, че във всяка музика има неща, които си заслужават. Единствения стил, в който не съм намерил такова нещо е "поп-фолка"...
@Антарес: Въобще не говорим за трактористи и т.н. Аз лично, когато се дразня, се дразня от розовки дебилчета с мозък, колкото да изпусват два пъти на ден и да кажат, че са гладни, дето си слушат чалгата, защото всички около тях го правят, а не защото им харесва, кой знае колко. Ей на тва аз му викам простотия и като знам, че това е по-голямата част от българите, направо се отчайвам >.>
Така или иначе, не смятам, че тва трябва да се обсъжда тука. Хора има всякви и всеки един от тях си е свободен да си прави каквото си иска. Даже и да ми прочете поста, някой от визираните по-нагоре личности, даже и да се замисли за няква част от секундата нищо няма да се промени, нали?