Щото камаза или фадромата са техни, нали?azze написа:По-добре с КАМАЗ или фадрома,отколкото с наето Lamborghini или Maybach.
_SoRa_ по-често са числата от 1 до 12, след което радостен вик, изразяващ щастието им, че поне да броят до 12 могат.
Щото камаза или фадромата са техни, нали?azze написа:По-добре с КАМАЗ или фадрома,отколкото с наето Lamborghini или Maybach.
Antares написа:Щото камаза или фадромата са техни, нали?azze написа:По-добре с КАМАЗ или фадрома,отколкото с наето Lamborghini или Maybach.
damn_good написа: да се напият като свине преди изпращането в училището
_SoRa_ написа:Ясно е, че изразяват щастието си от възможността да броят до 12, но ми беше чудно, защо крещят, че се уволняват![]()
Поне по време на първите балове беше така. Сега може би са се осъзнали и просто след 12 си крещят нещо, което само те разбират.
Antares написа:_SoRa_ по-често са числата от 1 до 12, след което радостен вик, изразяващ щастието им, че поне да броят до 12 могат.
[24.5.2010 г. 10:52:28] Night_Балкон Драгалево рейсинг =): и ся ако не ми цъкнат плУсчеееееее
Night_Falcon написа:Обичам неаргументираните минуси
PRobably написа:ааааааа не т'ва да не ти е teenproblem?!Тази и миналата ти тема са адски глупави и нямат нищо общо с МТБ!
PRobably написа:Antares написа:_SoRa_ по-често са числата от 1 до 12, след което радостен вик, изразяващ щастието им, че поне да броят до 12 могат.
Ти понеже не си крещял числата от 1 до 12 нали...
Не, не съм. Преди 10 години тази тъпотия я нямаше. Ама тогава ти си прохождал в образователната ни система...PRobably написа:Ти понеже не си крещял числата от 1 до 12 нали...
did написа:За сефте от 2-3 години няма агентурни данни за абитуриент на велосипед![]()
CRUEBOY написа:Здравейте, продавам го поради причината че вече не ми е в кръвтa този спорт.
boriss13 написа:Абе, къде изчезна Даниел Панев???
niki_can133 написа:Да от горната част изтече. Аз без да искам развих врътката.
DTD написа:Някой знае ли до кога ще продължи това?
BurNiNg_IcE написа:DTD написа:Някой знае ли до кога ще продължи това?
![]()
![]()
Antares написа:Не, не съм. Преди 10 години тази тъпотия я нямаше.
dEcLiNe написа:BurNiNg_IcE написа:DTD написа:Някой знае ли до кога ще продължи това?
![]()
![]()
Тръгна.
boriss13 написа:Днеска се очертава чудесно време за каране....
Fanatico написа:boriss13 написа:Днеска се очертава чудесно време за каране....
Особено ако съм втора смяна на училище ..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта