fenoryl, като гледам снимката на самата главина, като че съм със същата

Взимал съм я втора ръка, затова така и не разбрах точния модел.
Още от сега ще пиша, че нямам идея от къде да си намериш такива конуси, но пък ще опиша аз какво направих - за съжаление с лош резултат
Веднага след като я взех, я отворих за да видя в какво състояние са лагерите и конусите, защото нещо не се въртеше свободно. Какво ми направи впечатление - двата конуса бяха различни. Единия си беше нормален, с резба, а другия - плаващ, без резба. Още по странното беше, че на размери също бяха различни. Не знам как са при fenoryl. Съчмите бяха с доста странна форма - всъщност още си пазя
снимка 
Разбра се, че трябва да се сменят тия неща, но тъй като не се бях занимавал преди, попитах в един магазин дали ще се справят със смяната на цялата "карантия" - момчето каза "Да, няма проблем - нова ос, с всичко по нея, няма как да не стане". Отивам аз след 2-3 дни, за да си взема отремонтираната главина, но проблем - лагерите на новата ос (със сепаратори, 7 бр. съчми) идват големи за леглото на главината. Дори съчмите да се извадят от сепаратора, пак идват с една идея по-големи от необходимото. Тъй като нямах много избор, взех я тази нова ос (3лв

) и започнах да търся по-дребни съчми - като тези, които бях извадил (по 13бр. на страна). Намерих такива, сложих ги, постегнах както си му е реда и след седмица луфт - пак пристегнах и така до днес.
Днес - голям луфт. Реших да извадя отново всичко, защото помислих че нещо съм объркал при сглобяването. Всъщност, причината за проблема се оказа съвсем друга - конусите вече са си заминали (няма и 150км), не защото са от три лева, а просто не лагеруват по предвидената за това повърхност. С изненада установих, че ръба между коничната и цилиндричната част на десния конус се беше заоблил (левия беше малко по-добре).
Та, ако сте имали търпението да прочетете това по-горе - за тази главина определено не могат да се изполват стандартните елементи. Т.е. могат, ама повече да ремонтираш отколкото да въртиш - някак не върви.