....причина за продажбата и толкова ниска цена е че собственика се нуждае изцяло от ПАРИ
....причина за продажбата и толкова ниска цена е че собственика се нуждае изцяло от ПАРИ
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
днес в даскало беше пълен ад , макар че имам 6 по плуване и англииски
kibikoff написа:днес в даскало беше пълен ад , макар че имам 6 по плуване и англииски
Колко ли имаш по Български?
kibikoff написа:днес в даскало беше пълен ад , макар че имам 6 по плуване и англииски
eMcKu написа:kibikoff написа:днес в даскало беше пълен ад , макар че имам 6 по плуване и англииски
във втори клас, колко да има
simok_mtb написа: здобих с клаймър за 300......................зглобим нещо.
CaXky написа:тва че във форума не гледам пунктуация правопис грамататически грешки не значи че съм тъпак
CaXky написа:Да не се заяжда с останалите от форума , а тия горе кво праят???
Продавам грацко колело(планинско) 100лв
. Azze , защо не се научиш къде се слагат запетайките? После се прави на грамотен и давай акъл на другите!azze написа:simok_mtb написа: здобих с клаймър за 300......................зглобим нещо.
Зглобете нещо сдраво.CaXky написа:тва че във форума не гледам пунктуация правопис грамататически грешки не значи че съм тъпак
Никой не е казал,че си тъпак.Форумът,обаче,си има правила и ето едно от тези правила: "Всеки член на форума трябва да спазва добрия тон, да се въздържа от вулгарен и неприличен език, да не се заяжда и да не нагрубява останалите членове на форума, да пише на кирилица и да се старае да пише грамотно, четливо, разбрано, подредено и смислено, да е полезен на другите, а не просто да плямпа безцелно. "
вие тук само хейтвърсте , само се рчите ... и т.н.
На този пост spellcheck-а ми подивЕ...exo написа:Здравейте! Налага ми се да използва компутер подвода и се чудя има ли начин един обикновен домапен компутер да се направи водуостоичив. Някакво оплатнение ли трябва да се сложи за да не му пречи водата и възможно ли е вобште? Благодаря ви предварително за одговорите! Идеята ми е да го ползвам под вода. Изкам да пробвам като ида на море да играя на компутера под вода в морето да видим дали може.
exo написа:ico 1 написа:Учи български език под вода и на суша, недей само да играеш!
Аз знам много ддобре балгарски език вааа! Ти са научи ти незнаеш!
Antares написа:На този пост spellcheck-а ми подивЕ...exo написа:Здравейте! Налага ми се да използва компутер подвода и се чудя има ли начин един обикновен домапен компутер да се направи водуостоичив. Някакво оплатнение ли трябва да се сложи за да не му пречи водата и възможно ли е вобште? Благодаря ви предварително за одговорите! Идеята ми е да го ползвам под вода. Изкам да пробвам като ида на море да играя на компутера под вода в морето да видим дали може.
Но тук аз подивЕх... от смЕхexo написа:ico 1 написа:Учи български език под вода и на суша, недей само да играеш!
Аз знам много ддобре балгарски език вааа! Ти са научи ти незнаеш!
Марий Косев е новият зам.-министър на икономиката
BRAMBARA написа:...(с сравнение с старата)...(нищо общо с стария модел)...
- приемане на повече течности (в такова састояние са препоръчителни и различните спортни, защото освен вода те възстановяват и недостигащото количество соли)
или може да мо кажеш един бойк хубав до 500 лв без дускови но с два амортесиора
lupi написа:..а месноста е толкова красива сякаш Госпот я е правил за себеси.А водата е толкова чиста и вкусна че неспрях да се наливам с нея.Благодаря на всички за това преживяване,този РАЙ ми докосна душата....
Razar написа:Абе аз незнам дали мнението ми е за тука, но забелязвам нещо което ме тревожи. Гледам всеки знае че на латиница се пише Climber, обаче май не всеки знае че това "b" не е изпадащо, и масово наблюдавам Клаймъра т'ва, клаймъра онова, Клаймбър по дяволите Клаймбър се казва, не че съм гений ама ако се пише така за по-лесно то още по-лесно ще е кламер нали така
lupi написа:..а месноста е толкова красива сякаш Госпот я е правил за себеси.А водата е толкова чиста и вкусна че неспрях да се наливам с нея.Благодаря на всички за това преживяване,този РАЙ ми докосна душата....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта