valery написа:Зачитам мнението ти, но съм решил 888 rcv 2010 от drag ми казаха че е хубава като качества
vakkov написа:@bikerider По - скоро казвам, че е нормално един продавач да защити продукта си.
vakkov написа:...valery написа:Зачитам мнението ти, но съм решил 888 rcv 2010 от drag ми казаха че е хубава като качества
valery написа:Зачитам мнението ти, но съм решил 888 rcv 2010 от drag ми казаха че е хубава като качества
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

bikerider написа:Къде беше иконката с кръстенето?
valery написа:Кой им дава толкова пари на тия келеши бе..
did написа:Не заслужаваш нито една от двете вилки. Нямаш си понятие от подобен клас компоненти. Освен това, нито една от двете вилки не е за този начин на употреба, който си посочил.
valery написа:did написа:Не заслужаваш нито една от двете вилки. Нямаш си понятие от подобен клас компоненти. Освен това, нито една от двете вилки не е за този начин на употреба, който си посочил.
Кво имаш предвит това нестава за DH
Metel написа:Сигорен съм, че никой още в България има такава вилка, така че няма кой да ти каже дали работи хубаво... Аз лично съм пробвал 66 rcv и 888 rcv и не бих казал че работата е от най-добрата. Пъргава е, но настройките не работят много добре. За дропене и екстремни работи няма какво да се притесняваш, тя е точно за това направена!
valery написа:Сорри брат ама кат не сум беден кат вас къв ви е проблема
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта