skiman написа:Вожд много, индианец малко. Май тази идиотия е повсеместна.
Antares написа: Накрая пак ще уволнят пазача на моста...
BurNiNg_IcE написа:Fanatico написа:boriss13 написа:Днеска се очертава чудесно време за каране....
Особено ако съм втора смяна на училище ..![]()
![]()
![]()
![]()
DTD написа:Абе в тая жега втора смяна е супер... Аз съм първа и сега се чудя кво да правя.
25thframe написа:Получавам музикална куастрофобия,от това на което ме подлага днешната младеж.
boriss13 написа:25thframe написа:Получавам музикална куастрофобия,от това на което ме подлага днешната младеж.
Аз получавам клаксонова фобия(клаксофобия примерно), от абитурентите....
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
boriss13 написа:25thframe написа:Получавам музикална куастрофобия,от това на което ме подлага днешната младеж.
Аз получавам клаксонова фобия(клаксофобия примерно), от абитурентите....
sensation_blue написа:Клипче на едно момиченце попрекалило със силиконаАма как кара байка а?
SeSSion написа:Снощи прехвърлям СИМ картата от единия телефон на другия и ми изкарва "СИМ паметта е пълна" пък в СИМ картата имам само 2 номера. На какво седължи това някой знае ли? Телфона, който ми изкрва това съобщение е Nokia 5800 XM, а другия е Nokia 1662.
Ти защо си мислиш , че 888/2008 струва 1700 лева, а 2010 модела - 1100? Марзочито е една ужасно тежка вилка и без значение дали си състезател или просто си караш, теглото ще ти пречи.Те сънтур пак си ги правят, ти к'во си мислиш. 2010 модела и замислен като цяло да е по-бюджетен (700 лева по-евтин е) и следователно при него има още повоче компромиси, особено с ботушите, които са ужасни, поне при 2008-9 моделите тях ги бяха направили като хората.Вземи си един боксер, мани го т'ва цоки, да беше от ония с ДЕБЕЛИТЕ ботуши и якия бял цвят с картинки, поне с дизайна си да те спечели, ама т'ва е грозно, смотани и тежко!
Дамм факт е, щом ти го казваш! Някога изобщо качвал ли си се на подобна вилка или на ДХ колело бе? Нека ти оговоря- НЕ!. Как може да си толкова тъп,че да не схващаш, че като нещо е двойно по-евтино, значи е и по-скапано!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:trackmania nation forever
BurNiNg_IcE написа:...други идеи?![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:BurNiNg_IcE написа:...други идеи?![]()
Live For Speed? Ако не си я пробвал, силно я препоръчвам
EccentricMOTION написа:...Предполагам как се процедира - клика се на профила ми, показват се последните ми 10 мнения и започва голямото цъкане ...
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 7 госта